Sevginar Sali

TURAN, SAĞLIK BAKANIYLA SAHUR PROGRAMINA KATILDI


Sağlık Bakanımız Dr. Mehmet Müezzinoğlu’nun, Marmara Park Mado'nun işletmecisi Sebahattin Özcelik’in davetlisi olarak katıldığı sahur programına Bölgemiz Milletvekili Tülay Kaynarca, eşi Yavuz Kaynarca, Silivri geçmiş dönem Belediye Başkanı Hüseyin Turan ve İl Genel Meclis Üyesi Süleyman Atasoy da katıldı.
Genel siyaset çerçevesinde çok ender rastlamaya başladığımız "vefa”lı çıkışlar AK Parti’de yine de varlığını koruduğunu hissettiriyor. Gördüğümüzün ötesinde, bilmediğimiz daha fazlası da vardır.
Allah tuttuğunuz oruçları kabul etsin!

AŞIKLAR ATIŞMASI GİBİ…
CHP Belediye Meclis Üyesi Ünal Doğrul’un, "Kim korkar hain kurttan… Hele bir de mevzu kurt bile değilse… Dimi hemşire!” çıkışı karşılıksız kalmadı.
"Atın gölgesinde yürüyen it, atın gölgesini kendi gölgesi sanırmış…” diyen Işıklar, bununla da yetinmedi çok sevdiği ve daha önce de kullandığı "Arkasından 100 köpek havlamayan kurda kurt demezlermiş” Moğul atasözünü paylaştı…
‘İt’ ve ‘at’ izinin birbirine karışmak üzere olduğu bu aşık atışmasının ortaya çıkma sebebi dikkat çekmek, kendini önemsetmek arzusu… Başarılı mı? Yarı yarıya… Dikkat çektiği kesin de önemseme konusunda Işıklar’dan beklenen karşılık bu koşullarda biraz zor gelir. Gerçi hiç de belli olmaz! Siyaset bu… Olmazları oldurmak konusunda potansiyeli dudak uçuklatır insana...

YORUM YAP