Tunç: Çok çalışıyoruz ve 1. Amatöre çıkacağız

Tunç: Çok çalışıyoruz ve 1. Amatöre çıkacağız

17.11.2017 10:35:23

Gümüşyakaspor Sportif Direktörü Telat Tunç'tan flaş açıklamalar, yeni sezon öncesi sessizliğini bozan Tunç camiayı heyecanlandıracak açıklamaların altına imza attı.

Yeni sezon öncesinde bomba açıklamalara imza atan Gümüşyakaspor Sportif Direktörü Telat Tunç, Gümüşyakaspor'u sezon sonunda hak ettiği yere taşıyacaklarını söyledi. Tunç “Bu sene konumum gereği yönetimle futbol takımı arasında köprü görevi yapıyorum. Futbolcuların bir sorunları varsa önce gelip benimle çözecekler. Bu konuda yönetim kurlunun da bütün desteğini sonuna kadar arkamda hissediyorum. Transfer konusunda da yönetim kurulu ile birlikte ortak şekilde hareket ediyoruz. Geçen senenin acısını bu sene çıkaracağız. Güçlü geliyoruz. Şampiyon olarak mahalle halkımızı bu sevinci yaşatmak istiyoruz” dedi.
Yeni sezon öncesi esnafın da büyük desteğini arkalarına aldıklarını, hiçbir esnaftan şu ana kadar boş dönmediklerini ifade eden Tunç sözlerine şöyle devam etti “Hangi esnafımıza gitsek boş çıkmıyoruz. Bizi geri çevirmiyorlar. Maddi, manevi hepsi destek yapıyorlar. Bizler de aldığımız bu destekle Gümüşyakaspor'u layık olduğu yere taşımak istiyoruz. Biz Gümüşyakaspor olarak her sezon 1. Amatör Kümede olmak zorundayız. Yerimiz 2. Amatör değil. 1. Amatöre çıktıktan sonra da arkamıza alacağımız destekle Süper Amatör Kümeyi de kaldırabiliriz”
Gümüşyakaspor olarak altyapıda da proje geliştirmek istediklerini, ancak tesis yokluğu nedeniyle bunu hayata geçiremediklerini dile getiren Tunç “Altyapıya da yatırım yapmamız gerekiyor ama sahamız olmadığı için altyapıya yönelemiyoruz. Tesisleşme için de gerekli yerlere başvurduk. Haber bekliyoruz. Mahallemizde iki ortaokul, bir ilk okul, bir tane Anadolu Lisesi, bir tane de TÜRAM Lisesi mevcut. Buralardan altyapıya çok oyuncu buluruz ama saha yok” ifadesini kullandı.

YORUM YAP