Temurci: Samimiyet davamızın özüdür

Temurci: Samimiyet davamızın özüdür

14.06.2017 11:44:55

AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı her sene geleneksel hale getirdikleri sahur programını Cumartesi akşamı İl Başkanı Selim Temurci'nin de katılımlarıyla Silivri Sahilinde gerçekleştirdi.

Yine her yıl geleneksel hale gelen Çanakkale şehitliğindeki iftar programının ardından Silivri'de sahur yapan AK Parti İl Başkanını ilçe yöneticileri ve partililer yalnız bırakmadı. İlçe Başkanı Rıfat Kutlu'nun ev sahipliğinde gerçekleştirilen, Milletvekili Tülay Kaynarca ve 3. bölge teşkilat başkanı Metin Karakaş'ın da katıldığı sahur programına Silivrililer de eşlik ettiler.

TEMURCİ, ‘FARKLI BİR DÖNEM, YENİ BİR TÜRKİYE VURGUSU'NDA BULUNDU
Programda vatandaşlara hitap eden İl Başkanı her sene Silivrililerle sahur programında bir araya gelmenin kendisini çok mutlu ettiğini dile getirdi ve İlçe Başkanı Kutlu'ya programdan dolayı teşekkür etti. Temurci, “Bu sahur ve iftar sofraları bir medeniyet anlayışının ruhunun yansımasıdır. Rabbim bu vesile ile şehitlerimize rahmet eylesin.
Silivri teşkilatına teşekkür ediyorum belki hava biraz soğuk ama herkesin gönlünün ısındığı bir ortam var burada.
Farklı bir dönemden geçiyoruz ve başka bir dünya ile yeni bir Türkiye' kuruluyor. Bu süreçte çok büyük sancılarımız olduğunu sizler görüyorsunuz. 15 Temmuz'dan sonra yaşadığımız ilk Ramazan-ı şerif hepimiz için çok önemli. Elbette şehitlerimizi unutmuyoruz. Ancak bir şeyi daha unutmayacağız AK Parti Teşkilatları olarak, Recep Tayyip Erdoğan'ın genel başkanı olduğu yeni bir dönemi bu Ramazan'i şerifte birlikte yaşıyoruz. Onun için Silivri gibi bir yerde köylerde oylarımızı önemli bir şekilde arttıracağız.

“SAMİMİYET DAVAMIZIN ÖZÜDÜR”
Bu topraklarda AK Parti olarak biz sadece siyasi bir hareketin adı değiliz. Biz bir davayız, biz bir idealiz, bir medeniyet anlayışının bu topraklarda duaya dönüşmüş adıyız. Recep Tayyip Erdoğan'ın Genel Başkan olduğu partide mahalle başkanından sandık sorumlusuna, ilçe ve il başkanına kadar herkesin sorumluluklarını yerine getirmesi lazım. Biz düşersek ümmet sahipsiz kalır. Bu sahur sofralarını bir dua sofrasına çevirin. Hamasetten uzak duralım, mağdurlar için siyaset yaptığımızı bilelim. Samimiyet bizim davamızın özüdür, kaynağıdır.”
Kutlu da programa icabet eden misafirlere teşekkür etti.

Haber Merkezi

YORUM YAP