Taylan Güraslan ve ekibi listesini verdi

Taylan Güraslan ve ekibi listesini verdi

19.06.2019 18:32:21

Gerçekleşecek olan olağanüstü genel kurulda Silivrispor'u yönetmeye talip olan Taylan Güraslan ve ekibi listesini kulüp idari binasında Başkan Akgün Duru'ya teslim etti.

Silivrispor'da genel kurul rüzgarları olanca hızıyla devam ediyor. İlk oturumunun 22 Haziran'da yapılacağı genel kurulda tüzük gereği başkan adayları listelerini üç iş günü öncesinden kulübe sunma zorunlulukları bulunuyor. Bununla birlikte yeni dönemde Silivrispor'u yönetmeye talip olan isimlerden Taylan Güraslan ve ekip arkadaşları listelerini kulübe sundular. Silivrispor Kulüp Başkanı Akgün Duru'nun karşıladığı Güraslan ve ekibi listelerini vererek yeni döneme talip olduklarını belirttiler. Liste sunumunun ardından kısa bir açıklamada bulunan Taylan Güraslan; “Yeni dönem Silivrispor'un çıkışa geçtiği dönem olacaktır. Ben ve ekip arkadaşlarım kulübümüzün sorunlarını çok iyi analiz etmiş bulunuyoruz. Bu sorunların en kısa sürede çözümü noktasında çalışmalarımızı yapacağız. Elimizde kısa vadede yapmamız gereken planlamalarla geleceğimizi inşa etmeye talip olduk.

“GELECEĞİ PLANLIYORUZ”

Aldığımız sorumluluğun bilincindeyiz. Genç bir yönetim olduk ve bu enerjimizi ilçemiz spor kulübünün sağlam temellerde büyümesi için harcayacağız. Planlamalarımız hazır. Bilgi birikimimiz var. Yeni sezon için de gerekli maddi desteğimizi sağlamış bulunuyoruz. Yeni sezonda delegelerimizin desteği ile önceliğimiz borçlarımızın ödenir hale getirilmesi ve ardından da altyapılarımızın daha verimli hale getirilmesi için hazırlıklarımız var. Gelecek Silivri'nin ve Silivrispor'un olacaktır” dedi.

YORUM YAP