Tarım Lisesi, kardeş kurumlarıyla protokol imzaladı

Tarım Lisesi, kardeş kurumlarıyla protokol imzaladı

21.10.2017 12:05:47

Silivri TÜRAM Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Saadet Gıda, Sora Kozmetik ve Algen Tarım firmalarıyla işbirliği protokolleri imzaladı.

Türkiye'de bir ilk olma özelliğini taşıyan ve Silivri Belediyesi tarafından kurulan Silivri TÜRAM Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin Saadet Gıda, Sora Kozmetik ve Algen Tarım firmalarıyla kardeş kurum görüşmeleri önceki gün yapıldı. Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, beraberinde Okul Müdürü Mualla Varlıoğlu, Kariyer ve İstihdam Ofisi sorumlusu Orhan Öpçin'le Saadet Gıda Pazarlama Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Nezir Çiçek, Sora Kozmetik Genel Müdürü İlhan Karahan ve Algen Tarım İşletme Müdürü Levent Aktürel'i ziyaret etti. Silivri TÜRAM Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine sunulacak katkılar adına yapılan görüşmeler sonucunda işbirliği protokolleri imza altına alındı

IŞIKLAR: DESTEĞİNİZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
Başkan Özcan Işıklar, “Teknolojik gelişmeleri takip eden, alanında Türkiye'deki en önemli ve büyük fabrikalardan olan işletmelerimiz, tarım lisesi öğrencilerimizin tarım ve gıda sanayisini yakından incelemelerine fırsat sağlayacak. Destekleri için şimdiden hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” açıklamasında bulundu.
Haber Merkezi

YORUM YAP