Tabala; “Turu da geçeceğiz, 3 puanı da alacağız”

Tabala; “Turu da geçeceğiz, 3 puanı da alacağız”

23.09.2019 11:33:44

Silivrispor Kulüp İkinci Başkanı Ömer Tabala son haftalarda alınan sonuçların ardından sıkıntılı günler geçiren takıma güvendiklerini belirterek “Kupada Kastamonu'yu yeneceğiz ve hafta sonu Manisa takımını da yererek üç puanı alacağız” dedi.

Hafta sonu Aksaray deplasmanında talihsiz bir yenilgi alarak dönen Silivrispor'da yönetim takıma ve teknik heyete sahip çıktı. Silivrispor Kulüp İkinci Başkanı Ömer Tabala yaptığı açıklamasında; “Son haftalarda oyunumuzu sahaya yansıtamıyoruz. Bunun için puan kayıplarımız devam ediyor. Biz yönetim olarak hem takımımızın yanında hem de teknik heyetimizin arkasındayız. Sıkıntılı günlerimizin biteceğine olan inancımız da tamdır. Çarşamba günü kendi sahamızda Ziraat Türkiye Kupa maçında 2. Ligin güçlü ekiplerinden Kastamonuspor'u ağırlayacağız bu maçı alarak turu geçen taraf olacağız. Ayrıca yine kendi sahamızda lig maçımızda Manisaspor'u ağırlayacak ve bu maçı da alarak ligdeki kötü gidişatımıza dur diyeceğiz.

GÜVEN SORUNUMUZ YOK

Sıkıntılı süreçler geçirdik ve geçiriyoruz. Oyuncularımızın ve teknik heyetimizin iyi niyetlerinden şüphemiz yok. Daha çok saldırıp, daha çok isteyen taraf olacağız. Artık tahammül sınırlarındayız ki tüm camia bunun farkında. Bize inanan ve güvenenlerin güvenini boşa çıkarmayacağız. Bizim bir güven sorunumuz yok.

ÇIKIŞA GEÇECEĞİZ

Her takımın sıkıntılı dönümleri olur. Biz ise bu dönemi lig başında yaşadık. İlerleyen haftalarda çıkışa geçeceğimize şüphemiz yok. Biz büyük bir aileyiz ve çok güçlüyüz. Bu hafta birbiri ardına iki önemli maçımız var. Bu maçlardan ilki Çarşamba günü kendi sahamızda oynayacağımız kupa maçında Kastamonu takımını ağırlayacağız. Hemen ardından da hafta sonu Manisa takımı ağırlayacağız. Biz diyoruz ki hem turu geçeceğiz hem de 3 puanımızı alıp çıkışa geçeceğiz başka yolu yok.

YORUM YAP