Silivrispor yönetimi protokol ziyaretlerinde

Silivrispor yönetimi protokol ziyaretlerinde

1.08.2017 09:29:46

Geçtiğimiz ay yapılan olağan üstü genel kurulda Silivrispor Kulübünü devralan Akgün Duru ve yönetimi ilçe protokolünü ziyaret ederek hem tanıştılar hem de gerçekleştirecekleri projeleri anlattılar.

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele etmeye hazırlanan Silivrispor'da yeni yönetim kurulu üyeleri Başkan Akgün Duru ile birlikte ilçe protokolünü ziyaret ettiler.
Yapılan ziyaretlerin ilki Silivri İlçe Kaymakamı Ali Partal'a yapıldı. Yaklaşık yarım saat süren ziyarette Silivri Kaymakamı Ali Partal'a, yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulunan Silivrispor Kulüp Başkanı Akgün Duru yeni sezonda oynanacak olan lig maçlarında yanlarında olmasını dilediği Kaymakam Ali Partal'ı 27 Ağustosta oynanacak olan Bandırmaspor maçına davet etti.

VERGİ DAİRESİNE ZİYARET
Silivri İlçe Kaymakamı Ali Partal'ı ziyaretin ardından Silivri Vergi Dairesi Müdiresi Kadriye Çetin de makamında ziyaret edildi. Vergi dairesi ziyaretinde yapılandırılan borçlar ve bu borçların ödeme planlamaları hakkında karşılıklı bilgilendirilme yapıldı.
Ziyaretin sonunda Silivrispor Kulüp Başkanı Akgün Duru, Silivri Vergi Dairesi Müdiresi Kadriye Çetin'i de maçlara davet etti.

EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNE ZİYARET
Günün üçüncü ziyaretini Silivri İlçe Emniyet Müdürü Hakan Çalışkan'a yapan Silivrispor yönetimi müdürlükte yaklaşık bir saat kalarak koyu bir sohbet yaptılar. Yaklaşan lig öncesinde TFF'nin getirdiği güvenlik direktifleri hakkında karşılıklı görüş alışverişi de yapıldı. Silivri'de oynanan her maçta çalışma arkadaşları ile birlikte stadın güvenliğini sağlayan Müdür Hakan Çalışkan'a ayrıca teşekkür eden Silivrispor kulüp Başkanı Akgün Duru yeni sezonda da aynı şartlarda çalışmalar yürütüleceğini bildirdi.
Engin AKIN

YORUM YAP