Silivrispor, Uğur’un Olta’sında

Silivrispor, Uğur’un Olta’sında

8.02.2019 10:46:05

Hafta sonu hayati bir maça çıkmaya hazır olan Silivrispor'a, Silivrili esnaflar takımına sahip çıkıyor, son olarak Silivri'nin tanınmış balık lokantalarından olan Uğur Azeri'nin işletmeciliğini yaptığı Olta Balık Lokantası Silivrisporlu oyuncuları ağırladı.

TFF 3. Lig 1. Grupta oynadığı maçların ardından grubunda sıkıntılı haftalar yaşayan Silivrispor'a ilçe esnafı sahip çıkıyor. Olta Balık Lokantasında verilen yemeğe Silivrispor Yönetim Kurulu Üyesi Orçun Koyuncuoğlu ve Turgay Sezginer'de katılım sağladı. Silivri ve bölgesinin en büyük balık lokantası konumunda olan Olta Balık, Silivrispor takım ve teknik heyeti ağırlayarak destekte bulundu. Silivri'nin spora ve sporcuya desteğini veren ender işletmelerden olan Olta Balık, Uğur Azeri işletmeciliğinde yine ilçesinin sporcusuna sahip çıktı. Silivri Sahilinde bulunan Olta Balık'ta Silivrispor tam kadro katılarak akşam yemeğinde bir araya gelerek birlik beraberlik mesajları verildi.

MASADA KUŞ SÜTÜ EKSİKTİ

Silivrispor'un akşam yemeğinde bir araya geldiği Olta Balık'ta tüm lokanta çalışanları Silivrili oyuncu ve teknik adamlar etrafında adeta pervane oldular. Oyuncuların işletmeye gelmesi ile birlikte açılan servislerde bir tek kuş sütü eksikti. Ağırlıklı balık ve ürünlerinin servis edildiği yemekte dileyen oyuncular et ve ürünlerini de tatma imkanı buldular.

AZERİ'DEN TEKNİK HEYETE YAKIN İLGİ

Olta Balık'ın sahibi Uğur Azeri gece boyunca Silivrispor'un teknik patronu Erdal İşkar ve yardımcılarıyla yakından ilgilendi. Bizzat Azeri'nin servis yaptığı masada bulunan teknik heyet yemeğin ardından işletme bahçesinde resim çektirmeyi de ihmal etmediler. Yemeğin ardından teknik heyete başarı da dileyen Uğur Azeri; “Silivrispor, ilçesinin adına taşıyan büyük bir kulüp ve büyük bir camiadır. Bizler işletmeler olarak elimizden geleni yapmaktayız. Her zaman kulübümüzün yanındayız” dedi.

YAŞAR'DAN, AZERİ'YE TEŞEKKÜR

Silivrispor takım kaptanı Yunus Yaşar yemeğin ardından Olta Balık işletmesinin sahibi Uğur Azeri'ye teşekkür etti. Akşam yemeğinin ardından biri araya gelen takım kaptanı Yunus Yaşar ve işletme sahibi Uğur Azeri tatlı bir sohbetin ardından Yunus Yaşar yemek için teşekkür ederken, Uğur Azeri ise oynanacak olan maçlarda takıma ve oyunculara başarılar diledi.

YORUM YAP