Silivrispor süresiz izinde

Silivrispor süresiz izinde

23.03.2020 10:21:49

Silivrispor teknik patronu Sertan Güriz liglerin ertelenmesinin ardından yaptığı açıklamasında; “Umarım en kısa zamanda her şey normale döner. Tüm oyuncularımla birlikte ülkemdeki insanların evde kalma çağrılarına uymalarını diliyorum” dedi.

 

 

Dünyayı saran ve sarsan corona virüs salgınının artması ile birlikte ara verilen liglerin ardından Silivrisporlu tüm kadro süresiz izne ayrıldı. Konu hakkında bir bilgilendirmede bulunan Silivrispor teknik patronu Sertan Güriz yaptığı açıklamasında, “Liglerin ertelenmesi son derece doğru bir karar. Hatta önlemlerin daha da arttırılıp genişletilebilir olması gereklidir. Genele baktığımızda bizim planladığımız programın tamamen dışında gelişen bir olay ama iş sağlık ve insan hayatı olunca saygı çerçevesi içinde uymak zorundayız. Şampiyonluklar ve her türlü sportif başarılar futbolcuların veya kişilerin sağladığından daha önemli değildir. Bu bir süreç ve en iyi biçimde, hasarsız şekilde atlatmayı umuyoruz.

 

17 NİSAN'DA BAŞLAYABİLİR

Bu bağlamda biz de oyuncularımızı evlerine göndermek zorunda kaldık. Liglerin ne zaman başlayacağı tam olarak bilmiyoruz. Net olmamakla beraber gelen duyumlar 17 Nisan'da şartların uygunluğuna göre başlatılabileceği söyleniyor. Bu doğrultuda önümüzdeki Perşembe veya Cuma günü oyuncularımızı çağırıp idmanlarımıza başlamak istiyoruz.

 

SAĞLIKLA KAL TÜRKİYE'M

Bu süreci başta futbolcularım, sevdiklerimiz ve bütün insanların en iyi şekilde sağlıkla atlatmasını temenni ediyorum. Bunun için de yetkililerin bildirdiği her şeyi dikkate almalıyız. Umarım en kısa zamanda her şey normale döner ve bizler de asıl işimiz olan futbola geri dönebiliriz. Buradan başta oyuncularıma ve tüm insanlığa evde kalın diyoruz. Sağlıklı günler Türkiye'm…” şeklinde konuştu.

YORUM YAP