Silivrispor ilk yarının sonralarında açıldı

Silivrispor ilk yarının sonralarında açıldı

19.12.2019 09:53:40

Sezona Şampiyonluk parolasıyla çıkan ve yeni oluşan yönetimi ile tüm dikkatleri üzerinde toplamayı başaran Silivrispor, sezona hiçte iyi başlayamadı.

 

Çatalcaspor'dan ayrılarak eski takımı Silivrispor'a dönüş yaparak iyi bir kadro oluşturmayı arzu eden Teknik Direktör Sertan Güriz'in gözetiminde takıma yapılan transferlerin birçoğu ilk beş hafta itibarı ile pek tutmadı. İlk dört maçında sadece iki puan toplayabilen Silivrispor'da hiç tahmin edilmedik telaşlar yaşanmaya başlandı. Geçtiğimiz sezon yaşanan sıkıntılar yeniden alevleniyor mu diye düşünenlerin sayısı bir hayli fazlaydı. Sosyal paylaşım ağlarından yapılan eleştiriler ve söylemler camianın huzurunu bozmaya yetmedi. Her zaman bu takım için iyimser olan kulüp Başkanı Taylan Güraslan ve ekibi, Teknik direktör Sertan Güriz, söylenenlere ve dedikodulara aldırmayıp takımın düzlüğe çıkacağı günlerin yakında olduğunu sürekli verdikleri beyanatlarla kamuoyu ile paylaşmaya gayret gösterdiler. Bugüne gelindiğinde Başkan Güraslan ve Teknik direktör Güriz'in dedikleri bir bir hayata geçmeye başladı.

 

PLAY-OFFLARA ÇOK YAKINLAR

Son haftalarda alınan başarılı neticelerle bir anda kendilerini Play-Off'un içerisinde bulan Silivrispor'da demek ki güzel işler yapılıyordu. Yaşanan deprem sonrası stadında sıkıntılar yaşayan ve maçlarını mecburen Çatalca Stadında oynamaya başlayan Silivrispor'da işlerin iyi gitmeyeceği konuşulmaya başlandı. Her kötü gidişin bir iyi günü olur denilen söz pekte yanlış değilmiş. Takım son haftalarda aldığı başarılı neticelerle herkesin umudu oldu. Şimdi konuşulan Silivrispor Play-Off'ta kendine yer bulacaktır. Ligde 4 mağlubiyet, 6 beraberlik ve 6 galibiyet alarak 24 puanla ilk devreyi 7. Sırada tamamlamayı başardı. Play-Off'a sadece 3 puan kaldı, buradaki rakibi de 27 puanla Çatalcaspor. Silivrispor için en dikkat çekici durum evinde aldığı üç yenilgi. Deplasmanda sadece bir kez kaybeden Silivrispor, üç kez evine üç puanla döndü. Sezonun ikinci devresinde Silivrispor neler yapabiliri konuşmak gerekiyorsa bunun cevabını bugünden sonra yönetimin yapacağı icraatlar verecektir. Takıma Transfer yapılacak mı?, eksik bölgeler güçlenecek mi?, yoksa mevcut kadro ile devam mı edilecek bunların cevabını sanırım hem kulüp Başkanı Taylan Güraslan hem de Teknik Direktör Sertan Güriz verecek diye düşünüyorum. Bugün ve ya yarın sezonun ikinci devresi için hem Başkan hem de hocanın açıklama yapmasını bizler basın mensupları olarak beklemeye çekildik. Bana sorarsanız içlerinde pek olamamama rağmen genel anlamda sonradan açılan ve lige ağırlığını koyan Silivrispor'un ligin ikinci devresindeki çıkışı ile üst sıraları zorlayan takımlar arasında olacağını şimdiden görür gibi oldum. Benim Silivrispor için ilk devre notum gayet iyi.

 

HABER: İBRAHİM KESKİN

YORUM YAP