Silivrispor’da seyirci rekoru kırıldı

Silivrispor’da seyirci rekoru kırıldı

16.04.2019 10:15:04

Hafta sonu Silivri Stadı'nda oynanan ve 0-0 beraberlikle tamamlanan Silivrispor-Gebzespor maçında izleyici rekoru kırıldı.

Silivrispor için hayati bir maç olan Gebzespor maçı için Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz ve Silivrispor Kulüp Başkanı Akgün Duru'nun birlikte yaptığı çağrılar ses getirdi ve resmi müsabakada seyirci rekoru kırıldı. TFF 3. Lig 1. Grupta ligde kalma mücadelesi veren Silivrispor'a ilçesinden destek geldi. Silivri Stadı'nda oynanan resmi lig maçında tribünlerde boş yer kalmadı. Kapılı tribün ve karşı açık tribünü dolduran binlerce taraftar tek ses, tek yürekle ilçelerinin takımlarını müsabaka sonuna kadar desteklediler.

Konu hakkında bir açıklamada bulunan Silivrispor Kulüp Başkanı Akgün Duru; “Bizim için hayati niteliğindeki bu zorlu müsabakada yanımızda olan tüm gönül dostlarımıza teşekkürü bir borç bilirim. Gerek basın aracılığıyla gerekse de sosyal medya paylaşımlarıyla yapılan çağrılar olumlu sonuç verdi ve stadımızın tribünlerini tıka basa doldurduk. Müsabaka öncesinde aldığımız ücretsiz kararı da bu sonuca olumlu etki ettiğini gözlemlemiş olduk. Yapılan çağrılarla birlikte zor günlerde birbirine kenetlenebilen ilçemiz el birliğiyle bu durumdan çıkacaktır. Bir olduğumuzda gönüllerin de bir olduğunu hissettiğimizde ki geleceğimizin ne denli aydınlık olduğunu görebiliyoruz. Tribünleri dolduran binlere teşekkür ederim, bu tribünlerin dolmasında emeği geçenlere teşekkür ederim, zor günler bitecek ve huzurlu günlere kavuşmak dileğiyle” diyerek sözlerini tamamladı.

YORUM YAP