Silivrispor’a yeni soluk sağlam yapı

Silivrispor’a yeni soluk sağlam yapı

18.06.2019 14:59:01

Silivrispor'un amatörlükten profesyonelliğe adım atmasında en büyük pay sahibi olan yönetimin başkanlığındaki isim Serdar Teker'in abisi Hospitalist Hastanesi sahibi Doçent Doktor Cenk Teker yeni dönemde Silivrispor'un çıtasını yükseltebilme adına olağanüstü kongrede aday olacağı bildirildi.

Amatör kümede hayatta kalma savaşı verdiği dönemde Silivrispor'un başına geçerek önemli bir yol aldıran dönemin başkanı Serdar Teker'in abisi Cenk Teker yaklaşan olağanüstü kongrede Silivrispor Başkanlığı için aday olacağı gelen bilgiler arasında. Silivri'nin en köklü işletmelerinden olan ve tüm hastaların Günay anne diye hitap ettiği Günay Teker'in büyük oğlu olan Cenk Teker yeni dönemde kardeşinin yaktığı profesyonellik meşalesini daha da yukarılara taşımaya aday. Serdar Teker ile başlayan ve Mustafa Saral ile devam eden profesyonellik hikâyesinde Cenk Teker'in hedefleri arasında öncelik kulübün kurumsal yapısının daha sağlam zeminlere oturtulması geliyor.

Cenk Teker Kimdir?

Yardmcı Doçent Doktor Kulak, Burun, Boğaz uzmanı Cenk Teker, 1974 Silivri doğumlu olan Cenk Teker ilköğretimini Piri Mehmet Paşa'da tamamlayıp orta ve lise eğitimini Silivri Lisesi'nden mezun olmuştur. Üniversite eğitimini Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesinde tamamladı. Buradan Vakıf Gruba Hastanesi'nde Kulak Burun Boğaz uzmanlığını tamamladı. Şuanda Hospitalist Hastanesi sahibi Cenk Teker Nişantaşı Üniversitesi Öğretim Üyeliği görevini de sürdürmektedir. Yakın zamanda Silivri Tıp Merkezi ismiyle yeni bir sağlık projesini Silivri'ye kazandırmaya hazırlanıyor. İyi derecede İngilizce bilen Cenk Teker evli ve iki çocuk babasıdır.

 

  1. Mevlüt ALKAN Mevlüt ALKAN

    Başarılarınızın devamını dilerim.

  2. Mevlüt ALKAN Mevlüt ALKAN

    Başarılarınızın devamını dilerim.

YORUM YAP