Silivrispor 17 Temmuzda sahaya iniyor

Silivrispor 17 Temmuzda sahaya iniyor

6.07.2019 12:06:21

Silivrispor'da göreve yeni gelen Taylan Güraslan ve yönetim kurulu sezon planlamasını tamamlamak üzere gelen bilgilere göre takım 17 Temmuzda sahaya çıkacak.

Taylan Güraslan Başkanlığındaki Silivrispor yönetimi kolları sıvadı. TFF 3. Ligde mücadele eden Silivrispor'da teknik patron Bülent Akan ile karşılıklı anlaşarak yolların ayrılmasının ardından yönetim 4 tecrübeli teknik adam ile görüştüklerini doğruladı. Teknik patronun belirlenmesinin ardından da geçtiğimiz sezon izlenen 9 oyuncu ile ön görüşme yapıldı ve fiyatta anlaşma sağlandı.

PAZARTESİ VEYA SALI GÜNÜ HOCA KESİNLEŞECEK

Haftayı oldukça yoğun bir tempoda geçiren Silivrispor yönetimi Bülent Akan ile yolların ayrılmasının ardından rotayı yeni hocalara çevirdi. Yönetime yakın kaynaklardan alınan bilgilere göre şuana kadar 4 tecrübeli isim ile ön görüşmelerin yapıldığı ve kesin kararın pazartesi veya Salı günü yapılacak olan son toplantının ardından belirleneceği bildirildi.

9 OYUNCU İLE ÖN ANLAŞMA YAPILDI

Yeni sezon hazırlıklarına aralıksız devam eden Taylan Güraslan geçtiğimiz sezon yakın takipte oldukları 9 oyuncu ile ön görüşmeleri tamamladığı da gelen bilgiler arasında geçen sezon mevcut kadroda bulunan oyuncuların haricinde farklı kulüplerde top koşturan isimleri tek tek takip eden yönetim nokta transferlerini bitirmek üzere. Hafta başında hocanın netleşmesinin ardından bu 9 oyuncunun da isimleri yeni hocaya sunulacak ve hocanın onayı doğrultusunda transferler tamamlanacak.

YORUM YAP