“Silivri, yerinde saymıyor geri gidiyor”

“Silivri, yerinde saymıyor geri gidiyor”

26.03.2019 12:15:32

Silivri, yerinde saymıyor geri gidiyor. Kanaat önderi önderlik etmeli, insanları motive etmeli. İşte o belediye başkanı da sizin karşınızda duruyor. 1 Nisan'da Allah'ın izniyle o koltuğa oturacağım. O iktidar benim olmayacak, Silivri'nin iktidarı olacak.

Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz, önceki akşam Özzonguldaklılar Derneği üyeleriyle buluştu. Silivri'ye hizmet aşkıyla yola çıktığını belirten Yılmaz, Zonguldaklı vatandaşların desteklerini istedi.

YILMAZ: EL ELE GÖNÜL GÖNÜLE BERABER YAŞAMA ARZUMUZU SÜRDÜRMELİYİZ

Yılmaz, Zonguldaklı vatandaşlara şu sözlerle seslendi: “Aranızda bulunmaktan çok memnunum. Memleketimizin birliğe, dirliğe, kardeşliğe ihtiyacı var. Türkiye bir yerel seçim yapacak. Türkiye'nin içinde bulunduğu süreç gerçekten sıkıntılı. Her ne kadar güllük gülistanlık görüşsen bile Türkiye'nin bekasıyla ilgili sorun yaşayanlar, ülkemizin ayakta durmasından rahatsız olanların oyunları bitmeyecek. Biz bunları kabul edip, el ele gönül gönüle beraber yaşama arzusunu sürdürmemiz lazım. Cumhur İttifakı yüzde 50'nin altında olursa Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemi devam edemezmiş diye söylemler var. Biz artık seçim istemiyoruz. Ülkemizin artık toparlanıp devam etmesi lazım. 15 Temmuz gecesi Türkiye Cumhuriyeti devletini işgal etme kalkışması yaşandı. Ay yıldızlı bayrağın altında yaşayan herkes “Biz devletimizin milletimizin yanındayız” dedi. Bu cendereden çıktıktan sonra artık bu gibi olaylara karşı daha hassas olmalıyız.

“SOSYAL ANLAYIŞLA ÇOCUKTAN YAŞLISINA HİZMET EDECEĞİZ”

Zonguldak'tan gelip Silivri'yi yurt edinen hemşerilerimiz tabi ki geleneklerinizi burada da yaşatacaksınız, karnınızın doyduğu yer ilçemizi nasıl daha iyi yapabiliriz diye çalışmalıyız. Aç açıkta insanın bulunmadığı, belediyenin sosyal hizmet anlayışıyla yardımı herkesle buluşturduğu, çocukların eğitim masraflarından tutun da yaşlıların evde sağlık hizmetlerine kadar, engellerin beyinlerden kalkması için elimizden gelmeliyiz. Silivri Belediye Başkanı sorunların önüne düşmeli, her şeyden haberi olmalı. Spor, sanat, kültürün geliştirildiği, ücretsiz kreşlerin açıldığı, hanımefendilerin sosyal ve iş hayatına kazandırıldığı bir şehir olmalıyız.

“SİLİVRİ'Yİ MARKA KENT YAPMAK İÇİN YOLA ÇIKTIM”

Silivri'yi yoklar ilçesi yapmışlar. Kültür Merkezi, spor salonları ve yüzme havuzları yok, mesire alanları yok. Su parkları, park ve bahçeleri olan büyük şehir parkı olsa vaktinizi evde mi geçirirsiniz. Biz Silivri'yi yaşayan, üreten, üreticiyi tüketiciyle buluşturan bir kente dönüştürmeliyiz. Silivri'yi bir marka kent yapmak için yola çıktım. Kültür mirasına sahip çıkıp, sahili, trap tesisi, büyük mesire alanları, piknik alanları, otelleri, organik köy pazarlarıyla, Silivri'yi marka haline getirecek hizmetlere yöneleceğiz. Eski tarihi çarşımızın yerinde bugün New Center var. Oradaki hak sahiplerin haklarını ihlal etmeden oraya tarihi bir yöresel köy pazarı yapacağız. Herkesin alışveriş yapmak istediği bir Pazar olacak. Biz bunları yapabiliriz, potansiyelimiz var. Hafta içi gelen gelirin on katını hafta sonu sağlayabiliriz.

“SİLİVRİ, YERİNDE SAYMIYOR GERİ GİDİYOR”

Silivri, yerinde saymıyor geri gidiyor. Kanaat önderi önderlik etmeli, insanları motive etmeli. İşte o belediye başkanı da sizin karşınızda duruyor. 1 Nisan'da Allah'ın izniyle o koltuğa oturacağım. O iktidar benim olmayacak, Silivri'nin iktidarı olacak.

“BEN YAPTIM OLDU ZANNEDİYORSUN DA OLMUYOR!”

Şu an Silivri'de size dinletilen bir ses var. Gelin onu kapatalım, Sevgi Sesi ve Silivri'nin sesi yükselsin. Silivri'yi Silivrilerle birlikte yönetelim. Ben yaptım oldu zannediyorsun da olmuyor. Mimar, mühendisin bildiğini bilme şansın yok. Fikir alışverişinde bulunmalıyız. Her şeyden kaçan, beni eleştirenleri yanımdan uzaklaştıran belediye başkanı olmayacağım. Çok seslilik olacak. Herkesin mutlu olduğu bir Silivri olacak. Birinin mutluluğunun başkasını mutsuz ettiği an müdahale edeceğim. Dini inançlar, etnik kimlikler, mezhepler, herkes kendini mutlu ettiği ve başkasını mutsuz etmediği ölçüde yaşayacak.

“HEPİNİZİN BELEDİYE BAŞKANI OLACAĞIM”

Hepinizin Belediye Başkanı olacağım. Eş, dost, parti diye bir şey olmayacak. Vatandaşım her zaman yanımda olacak, çünkü ben de onların yanında olacağım. Şehirde gözükmeyen, Silivri'nin insanına dokunmaktan korkan bir anlayışla Silivri yönetilmez. Silivri, alışmadığı bir Belediye Başkanı görecek. Sizin çocuklarınızla dertleneceğim. Gözlerinizdeki ışıltı yeşerecek. Gençlerin yanında olacağım, onları anlamaya çalışacağım. Yaşlılarımız, engellilerimizin yanında olacağım. Küçük detaylar bazen büyük mutluluklar yaşatıyor. Sırtında taşımasını da indirmesini de bilir bu millet. Size yaşatılan bir 10 yıl var. Bir bölümün dışında mutsuz olan bir Silivri var. Çeşitli siyasi partilere oy veren arkadaşlarım, gün parti ayrımı yapma günü değil, gün Silivri'nin bir beş yıl daha kaybetmenin günü değil. Ortada proje de yok. İdeolojilerden arınıp bu önümüzdeki 5 yılı insanımızın refahı için mutlu bir Silivri için oy vermenizi istiyorum. Gelin aşkla, heyecanla Silivri'ye hizmet edecek Volkan Yılmaz'a oy verelim. Desteğinizi bekliyorum.

“YILDIRIM'IN YAPTIKLARI YAPACAKLARININ TEMİNATI”

Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Binali Yıldırım'ın yaptıkları yapacaklarının teminatı. Kıtaları birbirine bağlayan adam. Kendisiyle birlikte Silivri'ye yapabilecek çok büyük projelerimiz var; 450 Teknelik yat limanı, mavi bayraklı plajlar, çok büyük bir piknik alanı, 4 bin kişinin istihdam edileceği çiçek kooperatifi, kaplıca oteli v.s. Bunları yapabilmemiz için hem Binali Yıldırım'a hem Volkan Yılmız'a oy vermeniz gerekiyor.

“HANIMEFENDİLERE BÜYÜK İŞ DÜŞÜYOR”

Siz hanımefendilere büyük iş düşüyor. Yanınızdaki üç kişiyi ikna ederek bize oy verdirmenizi istiyorum. Buna yürek ve omuz vermemiz geriyor. Gönül gönüle tutuşmamız lazım. Çocuklarımız için gelin el ele tutuşalım. Silivri'ye hizmet aşkıyla emin adımlarla yola çıktık. Bana yol arkadaşı olmanızı istiyorum. Allah herkesten razı olsun. Hepinize çok teşekkür ediyorum.”

 

YORUM YAP