Silivri Uğur Okulları Anadolu Rüyası’nda

Silivri Uğur Okulları Anadolu Rüyası’nda

2.06.2016 10:17:03

Türkiye'nin 7 bölgesinden kültürümüzün gücünü yansıtan dans motiflerinin muhteşem bir orkestra ile buluştuğu Anadolu Rüyası, Ardahan'dan Muğla yöresine, Giresun'dan Trakya'ya uzanan halay, horon, zeybek, karşılama ve daha birçok zenginliği ortaya koydu. Anadolu Rüyası, 250 dansçı ve 40 müzisyenden oluşan Büyük Türkiye Orkestrası ile Türker İnanoğlu Maslak Show Center'da gerçekleşti.
İlçemiz okulu gösteri için erkenden İstanbul yoluna düşüp öğrenci ve velileriyle Rumeli Hisarı'na gitti. Boğazın muhteşem manzarası karşısında keyifli bir öğleden sonra geçiren öğrenciler gösteri saatinde Maslak Show Center'da hazır bulundu.
Anadolu Rüyası gösterisi, Büyük Türkiye Orkestrası'nın dinletisiyle başladı. Görsel sunumlarla müziğin birleştiği dinleti dakikalarca ayakta alkışlandı 20 Dakikalık aradan sonra öğrencilerin muhteşem halk oyunları gösterisiyle devam etti.
Uğur adlı bir çocuğun rüyasında Anadolu'yu adım adım gezerek tasarlanan gösteri teatral sunumla hazırlanmıştı. Türkiye'nin tüm yörelerinin sahnelendiği gösteri sonunda gecenin en iyi üç performansı belirlendi. Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Başkanı Enver Yücel, Uğur Okulları Genel Müdürü Yücel Yücel, okul akademik kadrosu ve yöneticileri, veli ve öğrencilerin izleyici olarak hazır bulunduğu gece sonunda Anadolu Rüyası projesinin hayata geçmesinde büyük destek sağlayan Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Başkanı Enver Yücel, birlik ve beraberlik mesajı konuşması ile bu güzel gece sona erdi.

Haber Merkezi

YORUM YAP