Silivri’nin ilacı KANCIOĞLU’ndan

Silivri’nin ilacı KANCIOĞLU’ndan

17.10.2019 10:14:29

Sezona başlarken bir türlü aradığı sponsoru bulamamaktan yakınan Silivrispor'da Başkan Taylan Güraslan'ın yoğun mesailerinin ardından Silivri'nin köklü firmalarından Kancıoğlu Otomotiv kulübe kapılarını açtı.

 

TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Silivrispor forma sponsorunu buldu. Silivrispor Kulüp Başkanı Taylan Güraslan'ın yoğun çalışmaları meyvelerini verdi ve Silivri'nin köklü firmalarından Kancıoğlu Otomotiv ile anlaşma sağlandı. Silivri'de Otomotiv Yedek Parça imalatı yapan KANCIOĞLU OTOMOTİV sahibi Mehmet Ali Kancıoğlu Silivrispor'a forma ana sponsoru olmuştur. Kulüp başkanı Taylan Güraslan'ın Silivri'nin Karadenizli İş insanı ve sporsever Mehmet Ali Kancıoğlu ile yaptığı görüşme sonrasında imzalar atıldı ve 2019-2020 Futbol Sezonu için anlaşma sağlandı.

 

Yapılan görüşmelerin ardından bir açıklamada bulunan Silivrispor Kulüp Başkanı Taylan Güraslan; “İlçemiz iş insanlarının temkinli yaklaşımlarını olumluya çevirmeye başladık. İlçe sporuna katkı için elimizi taşın altına koyduğumuzun ve bizimle birlikte kulübümüze destekte bulunacak isimleri aramaya başladığımızda Kancıoğlu Otomotiv'in sahibi büyüğümüz abimiz Sayın Mehmet Ali Kancıoğlu ile yaptığımız görüşmeler sonuca ermiştir. İlçemizde faaliyet gösteren değerli işletmelerimizden olan ve oto yedek parça imalatı yapan Kancıoğlu Otomotiv ile bir yıllık anlaşmamızı yapmış bulunuyoruz. Bu anlaşmamız hem ilçemize hem de kulübümüze hayırlı olsun. Ayrıca bize güvenerek kapılarını açan değerli iş insanı Mehmet Ali Kancıoğlu'na da sonsuz teşekkür ederiz” diyerek sözlerini tamamladı.

YORUM YAP