Silivri’nin helal restoranı; HİSAR

Silivri’nin helal restoranı; HİSAR

17.10.2017 16:47:57

Deneyenlerin yemeklerini anlata anlata bitiremediği, alamet-i farikası kulaktan kulağa yayılan ve insanların kısa sürede müdavimi haline geldiği Hisar Cafe & Restoran, kaçırılmaması gereken lezzetlerin yeni rotası...

Hisar Cafe & Restoran, gastronomiye gönül vermiş ve bu uğurda kendisini adamış bir mutfak gönüllüsü olan Hilmi Sarı tarafından Piri Mehmet Paşa Mahallesi, Şerif Sokak, No: 17/A (Tapu ve Kadastro Müdürlüğü binası arkası) adresinde açıldı. Silivrililerin daha lezzetli, güzel görünümlü, en önemlisi sağlıklı ve hijyenik beslenmesine katkıda bulunmayı hedefleyen Sarı, müşterilerinin gıda güvenliğini garanti altına alan “kalite yönetim anlayışı” sayesinde kısa süre içerisinde işletmesinde önemli bir ivme yakalamış. Yıllardır bu alanda faaliyet gösteren mekânlar ile kalite rekabetinde öne geçme yarışı içerisine girmiş bulunmakta olduğunu söylemek de gayet mümkün.

HELAL GIDA HİZMETİ
Hilmi Sarı aynı zamanda Akdeniz Toros Trakya Bölge Dağıtıcısı. Bu çerçevede Hisar Cafe & Restoran'da %100 yerli ve helal prensibiyle çalışan Akdeniz Toros'un et, tavuk ve şarküteri ürünleri kullanılıyor.
“Helal, Doğal, Lezzetli” sloganı ile Türkiye'ye hizmet veren firma hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler için kurumsal tanıtım yazısını paylaşmak istiyoruz: “Ürünlerini hazırlarken, kırmızı ve beyaz ette elektrik şoku verilmeden ve İslami ölçülere uygun olarak kesime dikkat eder, bununla birlikte tavuk grubunda, sıcak suda haşlama yapmadan kuru yolum usulü ile ürünlerini hazırlar. Kuru yolum tavuk sektörünün lideri konumunda olan Akdeniz Toros, Türkiye genelindeki organizasyonu ile kurulduğu bölge insanları için istihdam sağlamayı ve bu sayede erişebilecek katma değeri oluştuğu yerde kullanmayı tercih ederek, tesislerinin olduğu bölgelerin tarımsal gelişimine katkıda bulunmaktadır. Toplam kalite çerçevesinde üretim yaparken, diğer markalardan farklı olarak ürünlerini, %100 helallik ön şartından taviz vermeden, katkı maddeleri kullanmadan, sağlıklı, hijyen, ve son teknolojiden istifade ederek mümkün olan en doğal hali ile üretir. Bunu yaparken, gerekli insan gücünü ve hammaddeyi milli kaynaklardan karşılamaya özen gösterir. Profesyonel ekibiyle her zaman en kaliteli ürün için çalışır.”

GELENEKSEL PİŞİRME YÖNTEMLERİ VE SUNUM AYRICALIKLARINI GÜNÜMÜZE TAŞIMAYI BAŞARAN ENDER MÜESSESELERDEN
“Gıda güvenliği konusunda hiçbir şey şansa bırakılmamalıdır” diyen işletmecimiz, katkı maddesi kullanmadıklarını vurguladı. Yemek kültürümüzün korunması ve geliştirilmesi adına çok önemli bir misyonu üstlenen Hisar, doğal ve yöresel ürünleri geleneksel yöntemler ile pişirip servis ederek kaybolmaya yüz tutan mutfak değerlerini yeniden canlandırıyor ve misafirlerine unutulmaz bir lezzet deneyimi yaşatıyor. Bulyon, alışveriş listesine dahi yazılmıyor, mutfağa girmesi ise kati suretle yasak! Bilhassa içinde bulunduğumuz kış mevsiminde mikroplara karşı direncimizi arttırmak için çocuk yetişkin demeden herkes tarafından tüketilmesi gereken “sebzeli kemik suyuna” hazırlanan şifa kaynağı mercimek ve tavuk suyu çorbaları, geleneksel lezzetlerin başında geliyor… Sabah 07.00 itibariyle servis başlıyor, 22.00'a kadar sürüyor.

FARKLI ZAMAN DİLİMLERİNDE YEMEK YEME ZEVKİNİ BİR ŞÖLENE DÖNÜŞTÜRÜYOR
Güven, hijyen, kalite ve müşteri memnuniyetinin daima ön planda tutulduğu bir politikayı benimseyerek bu doğrultuda hizmet üreten Hisar Cafe & Restoran; deneyimli mutfak ekibinin hazırladığı, ince damak zevkine hitap eden zengin menüsü ile sabah, öğle ve akşam yemeklerinizi şölene dönüştürüyor.
Döner, Izgara, Kebap, Pide, Lahmacun, Hamburger, Sulu Yemek ve Dünya Mutfağı alternatifleri ile farklı damak zevklerine hitap ediyor.
Diğer pidelerin aksine üzeri kapalı şekilde ve kavrulmuş kıymadan yapılan Bafra Pidesi, öne çıkan lezzetlerinden… Taş fırında pişirilen bu meşhur lezzeti denemenizi öneririz…

ARAYIN GELSİN
Müslüman dostu Hisar Cafe & Restoran, doyurucu lezzet arayanların vazgeçilmez adresi olmaya aday gözüküyor! Paket servis için 0 (212) 727 77 57 nolu numarayı arayın, şahane lezzetler kapınıza kadar gelsin...
Haber:
Hazal BAŞARAN

YORUM YAP