Sevginar Sali

Silivri gündemi

Silivri Belediye Meclisi Nisan Ayı ikinci oturumu bugün saat 10.00'da gerçekleştirilecek. Komisyonlara havale edilen konuların karara bağlanması bekleniyor. Geçtiğimiz hafta sonu ebediyete uğurladığımız şehidimiz Emre Sarıtaş'ın isminin ne şekilde yaşatılacağı da mecliste kararlaştırılacak konular arasında.

HAYIRLI OLSUN
Farika Güzellik ve Estetik Merkezi açılışı bugün başlayıp üç gün boyunca devam edecek. İlçemizde güzelliğin yeni adreslerinden biri olmaya aday merkez Piri Mehmet Paşa, Albay Yunus Dirik Caddesi, Irmak Sokak'ta hizmete giriyor. Hayırlı olsun…
***
Canım Ciğerim; Silivri'nin yeni lezzet duraklarından biri olmaya aday şekilde Silivri sahilinde hizmet vermeye başladı. Resmi açılışları yarın saat 13.00 itibariyle gerçekleştirilecek. Kemal Sofuoğlu ve Sacit Ertaş'a bir kez daha hayırlı olsun diyorum…

YENİLENME DUASI
Bu an itibariyle artık özümle buluşup kendim olmayı ve kendimden kendime dönmeyi seçiyor ve onaylıyorum.
Beni benden uzaklaştırmak isteyen eski enerjiye ait her türlü duygu, öğreti, kişi ve yaptırımları hayatımdan, enerji alanımdan keserek iptal ediyorum.
Bağını keserek iptal ettiğim bu duyguları kendimden serbest bırakarak evrene gönderiyor. Artık onlar üzerinde düşünmüyor ve şükürle, kabule geçip yoluma sevgiyle devam ediyorum.
Bu arada benim kontrolüm ve bilgim dışında bana gönderilen tüm olumsuz enerjileri de sevgi, şifa, aşk, bereket olmasını ve yüce Yaradan'ın ruhlarını aydınlatmasını dileyerek sahiplerine geri gönderiyorum.
Ne benden bir başkasına ne başkasından bana negatif hiçbir düşünce ve konuşmanın ulaşmayacağını biliyor ve Yüce Yaradan'dan aldığım güce ve onun koruyucu ışığına teslim oluyorum.
Tekamül sürecimde öncelikle kendimle mutlu olmayı ve hayatı anlayarak keyif almayı seçiyorum.
Kendimle mutlu olduğum, kendime yettiğim ve daima şükretmeyi bildiğim zaman, tüm mutluluk, şans, şifa, aşk, bereket enerjilerinin de rahatça, su gibi hayatıma aktığını biliyor ve sevgiyle kabul ediyorum.
Ben daima her şeyin en iyisini hak ediyorum ve Yaradan'ın sonsuz kaynağından tüm ihtiyacım olanın hayatıma akmasına izin veriyorum.
Her şeyin bende başlayıp bende bittiğinin farkındayım. Yüce Yaradan'a şükürler olsun...
*Alev Cedimağar
***
Hayırlı Cumalar ve keyifli bir hafta sonu olsun İnşallah…

YORUM YAP