SİAD’tan MAKSDER gecesine çıkarma

SİAD’tan MAKSDER gecesine çıkarma

20.09.2019 11:12:52

Silivri SİAD, yönetim kurulu üyeleri Mesan Plastik ve Metal Yönetim Kurulu Başkanı Ali Osman Mertöz'ü başkanlığındaki ilk Mobilya Aksesuar Sanayicileri Derneği'nin 10. kuruluş yıldönümü ile tasarım yarışması ödül gecesinde yalnız bırakmadı.

Silivri Sanayici ve İşadamları Dernek Başkanı Hakan Kocabaş ve yönetim kurulu üyeleri Hakan Söylet, Doğu Bulutsuz, Mustafa Müeyyitoğlu, Fazıl Sirkecioğlu, Evren Baran, Dilek Sırdaş ve SİAD üyesi Rıdvan Mertöz, Mobilya Aksesuar Sanayicileri Derneği'nin (MAKSDER) düzenlediği 10. Kuruluş yıldönümü ile Ulusal Mobilya Aksesuar Ürünleri Tasarım Yarışması ödül gecesine katılım sağladı.

SİAD Yönetim Kurulu Üyesi Ali Osman Mertöz'ün Başkanlık yaptığı Mobilya Aksesuar Sanayicileri Derneğinin 10. yılı kutlama gecesinde düzenlenen törende üniversitelerin Mimarlık, İç Mimarlık ve Endüstri ürünleri tasarımı bölümlerinde eğitim gören ya da bu fakültelerden mezun olmuş kişilerin ve mobilya tasarımı ile ilgilenen uygulayıcıların katılımına açık olan yarışmanın ödülleri sahiplerine takdim edildi.

SİAD Başkanı Hakan Kocabaş, Genel Sekreter Adnan Deniz ve SİAD Üyesi Rıdvan Mertöz de dereceye giren yetenekli tasarımcılara ödüllerinin yanı sıra iyi dileklerini ilettiler.

KOCABAŞ BAŞARILARIN DEVAMINI DİLEDİ

Katıldıkları geceyi değerlendiren SİAD Başkanı Hakan Kocabaş, “MAKSDER'in 10. Kuruluş yıldönümünü kutluyor, dernek ve tüm üyelerine başarılı çalışmalarının devamını diliyorum. Ayrıca tasarım yarışmasında ödül alan yetenekli tasarımcılarımızı bir kez daha tebrik ediyorum. Yönetim Kurulu Üyemiz Ali Osman Mertöz'ün başarısından onur duyduk” dedi.

2008 yılında kurulan Mobilya Aksesuar Sanayicileri Derneğinin Türkiye genelinde 66 üyesi var ve bu üyeler yerli piyasanın yanı sıra 150 ülkeye ihracat yapıyor. Mesan Plastik ve Metal Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı aynı zamanda SİAD Yönetim Kurulu Üyesi Ali Osman Mertöz 7 aydır MAKSDER'in başkanlığını yürütüyor.

YORUM YAP