Selimpaşa İMKB’den bir başarı daha

Selimpaşa İMKB’den bir başarı daha

2.01.2020 13:26:21

Uluslararası Gastronomi Yarışmalarına bu yıl da katılan Selimpaşa İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, kazandıkları 6 Gümüş ve 4 Bronz Madalya ile Silivri'mizi bir kez daha gururlandırdılar.

Selimpaşa İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, her yıl olduğu gibi bu yıl da Uluslararası Gastronomi Yarışmalarına katıldılar. 17.'sı düzenlenen Uluslararası Mutfak Günleri'nden bu yıl da madalyasız dönmedi. Kazandıkları Altı Gümüş, dört Bronz Madalya ile Silivri'mizi bir kez daha gururlandırdılar.
Tüyap'ta 25-29 Aralık 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilen 17. Uluslararası Mutfak Günleri'ne ilçemiz Selimpaşa İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri bu yıl 10 öğrenci ile çeşitli kategorilere katıldılar. Yiyecek İçecek Hizmetleri Öğretmenleri Meral Filiz Pala, Haldun Pala, Halil Mucuk ve T. Ümit Yalçınkaya yoğun bir şekilde tüm öğrencileri yarışmalara hazırladılar. Hem uluslararası hem de ulusal katılımcıların yer aldığı yarışmada gençler heyecan dolu dakikalar yaşadılar. Modern Türk Mutfağı dalında; Muhammed Hasan Kurt, Eren Günaydı, Yusuf Miraç Dağcı Tuana Gençata isimli öğrencilerimizden oluşan ekip ile okulumuz temsil edildi. Bireysellerde ise Tatlı Kategorisinde Gözde Kaçar, Ana yemek kategorisinde; Davut Alçan, Kerem Can Bostancı, İbrahim Emir Balter, Emirhan Doğan, Pizza Kategorisinde Hüseyin Efe Bakar yarıştı.

ALTI GÜMÜŞ VE DÖRT BRONZ MADALYA İLE % 100 BAŞARI
Modern Türk Mutfağı dalında, Muhammed Hasan Kurt, Eren Günaydı, Yusuf Miraç Dağcı Tuana Gençata Gümüş Madalya, Ana yemek Kategorisinde, Davut Alçan Gümüş Madalya, Pizza Kategorisinde Gümüş Madalya, Restoran tatlı tabağında Gözde Kaçar Bronz madalya, Yine Ana yemek Kategorisinde Kerem Can Bostancı, İbrahim Emir Balter, Emirhan Doğan Bronz madalya kazandılar. İlçemizi temsil eden öğrencilerimizin madalyaları, Tüyap'ta düzenlenen ödül töreninde kendilerine takdim edildi.

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki Elit Dans’tan huzurevi ziyareti
Sonraki »

YORUM YAP