Selimpaşa Danışma Meclisi gerçekleştirildi

Selimpaşa Danışma Meclisi gerçekleştirildi

22.02.2017 09:58:26

Teşkilat çalışmalarına yoğunluk kazandıran AK Parti, Referandumu da tabanın gündeminde tutarak işlemeyi sürdürüyor. Selimpaşa Mahalle Danışma Meclisinde, Referandum ve önemi ile güçlü bir “Evet” sonucu bir kez daha vurgulandı.

AK Parti Silivri İlçe Başkanlığının mahallelerde düzenlemiş olduğu danışma meclisleri Selimpaşa ile devam etti. Selimpaşa kapalı spor salonunda gerçekleştirilen ve İstanbul Milletvekili Feyzullah Kıyıklık'ın onur konuğu olarak katıldığı programa Selimpaşalı vatandaşlar ilgi gösterdi. Mahalle Başkanı Mehmet Kurtarmış'ın açılış konuşmalarıyla başlayan programda sırasıyla Mahalle sorumluları Turan Kurtarmış, Ali Kaya ve Meclis Üyesi Mustafa Zorlu birer konuşma gerçekleştirdiler. Kadın Kolları Selimpaşa Sorumlusu Derya Akbulut da katılımcılara hitap etti.
Müzakereler bölümüne geçilen programda Selimpaşalı vatandaşlar söz alarak görüş ve önerilerini dile getirdiler. Müzakerelerin ardından kürsüye çıkan İlçe Başkanımız Rıfat Kutlu hem kendisine yöneltilen soruları cevaplandırdı hem de Referandum seçimiyle ilgili Selimpaşalı vatandaşları bilgilendirdi.
Son olarak kürsüye çıkan Milletvekili Feyzullah Kıyıklık da meclis çalışmaları ve Anayasa değişikliğine yönelik bir konuşma gerçekleştirdi.

Haber Merkezi

YORUM YAP