Şefkat Evinin miniği 4 yaşında

Şefkat Evinin miniği 4 yaşında

23.12.2015 10:51:39

Tarif edilemeyen bir sevgi bağıyla çocuklara kendisini adayan hayırsever işadamı Şevket Kotil, önceki gün kurucusu olduğu Edanur Şefkat Evinin küçük öğrencisi Azra Su Güzey için birbirinden renkli ve yaratıcı parti süslemeleriyle donattığı kurumu eğlence dolu bir doğum günü kutlaması organizasyonuna dönüştürdü. Öğretmenleri rehberliğinde Edanur Şefkat Evindeki arkadaşlarıyla tanışıp kaynaşmaya gelen Mektebim Okulları ana sınıfı topluluğu da Güzey'in özel günü nezdinde unutulmaz bir gün geçirdi. İlçemiz eski Milli Eğitim Müdürü İkram Kayapınar da neşeli kahkahaların yükseldiği Edanur Şefkat Evini ziyaretiyle onurlandırdı.

KOTİL: ÇOCUKLARIMIN MASUMİYETİ BENİ HAYATA BAĞLIYOR
Bütün çocuklarla ayrı ayrı özveriyle ilgilenen Şevket Kotil'in, “Beni hayata bağlayan kötülüklerin, nefretin, kinin ve hırsın ulaşamadığı çocuklarımın saf masumiyetidir. Vatanına, bayrağına, milletine sahip çıkan; seven ve koruyan çocuklar yetiştirmek görevimiz.
Azra'mız ve bütün çocuklarımızın doğum günlerini kutlarım” sözlerinin ardından 4'üncü yaşına giren Azra Su Güzey için hep birlikte kocaman bir pasta iyi dileklerle kesildi.
Sofrayı süsleyen birbirinden leziz yiyecekler yendikten sonra hediyeleşildi. Kotil Dedeleri tarafından hediyelere boğulan miniklerin keyiflerine diyecek yoktu.
Hazal BAŞARAN

YORUM YAP