Rumeli Üniversitesi Doçent ve Dr. Öğr. Üyesi alacak

Rumeli Üniversitesi Doçent ve Dr. Öğr. Üyesi alacak

4.03.2021 16:02:44

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre Rumeli Üniversitesi Üniversitemizin belirtilen Fakülte/Yüksekokul Bölüm/Programları için 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ve “Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği” ilgili maddelerine göre Öğretim Üyeleri alacağını ilan etti.

Yabancı Diller Bölümü için 3 Dr. Öğr. Üyesi ve Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü için 1 Doçent aradığını ilan eden üniversitede Müracaatlar şahsen veya posta yoluyla yapılacaktır.

e-Devlet Kapısından alınan kare kodlu belgeler kabul edilir. Süresi içinde yapılmayan ve eksik evrakla yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

Bütün kadrolara başvuru süresi, bu ilanın Resmî Gazete'de yayım tarihinden (4 Mart 2021) itibaren 15 gündür.

Profesör, Doçent kadrosu başvurularının yapılacağı birim, adres: T.C. İstanbul Rumeli Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı Mehmet Balcı Yerleşkesi

Yeni Mah. Mehmet Silivrili Cad. No: 38 Silivri/İstanbul

Doktor Öğretim Üyesi kadrosu başvurularının yapılacağı birim, adres: T.C. İstanbul Rumeli Üniversitesi Rektörlük Yabancı Diller Bölümü, Mehmet Balcı Yerleşkesi Yeni Mah. Mehmet Silivrili Cad. No: 38 Silivri/İstanbul

İLAN BAŞLANGIÇ TARİHİ: 04.03.2021

İLAN BİTİŞ TARİHİ: 18.03.2021

AYRINTILI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ

YORUM YAP