Posta ekibinin Silivri çıkarması

Posta ekibinin Silivri çıkarması

20.01.2018 09:41:45

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Çarşamba günü POSTA Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Rıfat Ababay önderliğinde, gazetenin yazarları, duayen gazeteciler ve televizyon ekranlarının sevilen isimlerini Silivri'de misafir etti.

Başkan Bey'in konukları ile birlikte ilk durağı Tarımsal Üretim ve Araştırma Merkezi TÜRAM oldu. TÜRAM çalışmalarını konuklarına ayrıntıları ile aktaran Işıklar'ın misafirleri ile ikinci durağı Özel Silivri TÜRAM Tarım Lisesi oldu.
Posta Gazetesi'nin değerli isimlerine daha sonra Silivri sahilini gezdiren Işıklar, ilçemizin balıkçılık ile deniz turizmine ilişkin hedeflerini anlattı. Daha sonra Kültür Sokağına geçerek tiyatro binamız ile yapımı devam eden kent müzesinde incelemelerde bulunuldu. Kentimizin vazgeçilmezi olan Manda Yoğurdu ve Sucuğu da konuklara ikram edildi.
Işıklar Posta Gazetesi ekibiyle birlikte Tarihi Kale Mahallemizi de ziyaret etti. Yakında inşasına başlayarak ülke turizmine kazandırılması planlanan Aziz Nektarius'un evinin bulunduğu alan ile yeni yüzüyle bizleri selamlayan Havuzlu Meydan'da Başken Bey konuklarıyla çay molası verdi.

IŞIKLAR TEŞEKKÜR ETTİ
Ziyaretin ardından Işıklar, “Bugün Silivri'mize gelerek bizlerle birlikte olan ve kentimiz için yapmış olduğumuz çalışmaları anlatma olanağı sağlayan başta Posta Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Rıfat Ababay olmak üzere; büyük duayenler Rauf Tamer ve Oral Çalışlar, Nedim Şener, Hakan Çelik, Mehmet Coşkundeniz, Özlem Denizmen, Mehmet Özer, Mesut Yar, Faik Gürses, Yazgülü Aldoğan, Alev Gürsoy Cimin, Behzat Uygur, Müge Dağıstanlı, Şirin Sever, Candaş Tolga Işık, Eylem İpek, Umut Özdil, Şebnem Ber, Dilek Erkol, Bilal Emin Turan, Dr. Ayça Kaya, Işıl Cinmen, Tunç Kayacı, Kerem Köfteoğlu, Didem Kapancı, Serhan Günay, Oğuz Çetin, Hakan Kıraslan ve Ali Keser'e teşekkürü bir borç bilirim” mesajını paylaştı.
Haber Merkezi

YORUM YAP