POLİTİKA

Diğer

    Yılmaz’ın Özel Kalemi belli oldu

    31 Mart yerel seçimlerin ardından merakla beklenen Belediyedeki yeni görevlendirmeler yavaş yavaş netleşiyor.

    Göçengil: Demokrasimize büyük bir darbe vurulmuştur

    CHP Silivri İlçe Başkanı Suna Göçengil, YSK’nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimini iptal etmesini ‘hukuk cinayeti’ olarak nitelendirdi.

    Işıklar’dan yeni görevi sonrası ilk açıklama

    İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer tarafından belediyenin iştiraki olan Grand Plaza A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığına atanan Silivri geçmiş dönem Belediye Başkanı Özcan Işıklar, bölgenin usta gazetecisi Erhan Kızılyar’a değerlendirmelerde bulundu.

    Işıklar’a İzmir’de yeni görev

    31 Mart’ta sona eren 10 yıllık Silivri Belediye Başkanlığı görevinden sonra Özcan Işıklar’a İzmir’de yeni sorumluluk.

    Samsunlular’dan destek istediler

    CHP’ler, Silivri Samsunlular Sosyal ve Yardımlaşma Derneğini ziyaret ederek Ekrem İmamoğlu’nun projelerini anlattılar, seçime katılım çağrısında bulundular.

    “25 yıldır yapmadıklarına sahip çıkmaya kalktılar”

    Silivri’de Bulgaristan Göçmenleriyle buluşan CHP’liler, İstanbul seçimi ile ilgili Ekrem İmamoğlu’na destek isterken, “25 yıldır yapmayı akıllarından bile geçirmedikleri indirimlere, sahip çıkmaya kalktılar. 23 Haziran'da her şey çok güzel olacak” mesajını verdiler.

    “Bir daha ve daha da güçlü destek verin” çağrısı

    CHP’liler İstanbul seçim tekrarının son virajında tüm güçleriyle Ekrem İmamoğlu’na destek için sahada...

    İmamoğlu’nun selamını ilettiler

    CHP Belediye Meclis Üyesi Ersin Taşkın, CHP Genel Başkan YardımcısıOrhan Sarıbal ile Silivri Ziraat Odası Başkanı Metin Gürsu’yu makamında ziyaret ederek 23 Haziran seçimleri arifesinde İBB Başkan Adayları Ekrem İmamoğlu’nun sevgi ve saygılarını ilettiler.

    İsraf düzeninin sona ermesi için destek istediler

    CHP heyeti, yöre derneklerine yönelik yakın markajı ve İmamoğlu’na destek çalışmalarını aralıksız sürdürüyorlar.CHP’liler, Bayburt Çerçi Köyü Kültür ve Dayanışma Derneğini, İzmir Milletvekili Tacettin Bayır, Kırklareli Milletvekili Türabi Kayan, Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, önceki dönem Belediye Başkanımız Özcan Işıklar, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte ziyaret ettiler. “İsraf düzenine son veren, şeffaf bir belediye yönetimi işbaşına gelince İstanbul'da hayatın nasıl kolaylaşıp, güzelleşebileceğini, herkes artık çok daha iyi biliyor”