POLİTİKA

Diğer

    Millet İttifakı’ndan istişare toplantısı

    Millet İttifakı temsilcileri, istişare toplantısında bir araya geldi.

    CHP’liler bayramda sahadaydı

    CHP’liler iki koldan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramında 14 Mayıs seçimlerine yönelik teşekkür ziyaretleri gerçekleştirdiler ayrıca Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimlerine yönelik Kemal Kılıçdaroğlu için destek arayışlarını sürdürdüler.

    “Azim ve kararlılıkla desteğimiz sürecek”

    Muş İli ve İlçeleri Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneğinin açılışına katılan MHP’liler 28 Mayıs seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan için destek isterken, “Azim ve kararlılıkla desteğimiz sürecektir” vurgusunu yaptılar.

    Güraslan CHP’ye katıldı

    Silivrispor geçmiş dönem Kulüp Başkanlarından Taylan Güraslan, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramında CHP rozeti taktı.

    Arkaz’dan teşekkür ziyaretleri

    14 Mayıs seçim sürecinin ardından Hayati Arkaz, bir dizi teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

    İmamoğlu: Yalanlarını, iftiralarını yüzlerine çalacağız

    İBB Başkanı ve Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı Ekrem İmamoğlu, Pazar günü Silivri Atatürk Meydanı’nı dolduran coşkulu kalabalığa konuştu.

    CHP seçim sonuçlarını değerlendirdi

    14 Mayıs sonuçlarını masaya yatıran CHP’liler, 2. Tur çalışmalarının startını verirken, yeni üyelere de rozetlerini taktılar.

    Arkaz’dan teşekkür, Bahçeli’den mesaj

    İkinci dönem milletvekilliği şansı bulamayan Dr.Hayati Arkaz, yayınladığı mesaj ile teşekkür etti ve seçilenlere tebrik ile başarı dileklerini iletti. MHP Lideri Devlet Bahçeli de partisi ve Cumhur İttifakı’na desteklerinden dolayı vatandaşlara teşekkür ederken, önemli değerlendirmelerde bulundu.

    BBP’den Erdoğan için 2. Tur destek çağrısı

    BBP Silivri İlçe Başkanı Ramiz Aksu, Başkanlık Divanı seçim değerlendirmesini kamuoyuyla paylaşırken “Cumhurbaşkanlığı birinci tur seçiminde olduğu gibi ikinci tur seçiminde de Cumhur İttifakı Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a hem Genel Merkez düzeyinde hem de il, ilçe teşkilatlarımız ve bütün camiamızla desteğimizin en güçlü bir şekilde devam edeceğini bir kez daha kararlı bir şekilde vurguluyoruz” mesajına dikkat çekti.