Otopark çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor

Otopark çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor

13.01.2021 14:30:12

Silivri Tapu Müdürlüğü ve çevresinde Silivri Belediyesi başlattığı yol, kaldırım, otopark ve çevre düzenlemeleri kapsamında asfalt kazıma işlemleri gerçekleştiriliyor.

Silivri Belediyesinin Sokak İyileştirme Projeleri kapsamında hayata geçirdiği yol düzenlemesi, tretuvar, asfalt serimi ve aydınlatma çalışmaları Piri Mehmet Paşa Mahallesi Tapu ve Kadastro ile Sosyal Güvenlik Kurumu çevresinde devam ediyor.

Emniyet Müdürlüğünün taşınmasıyla birlikte yeni bir çevre düzenlemesine start verilen bölgede yaklaşık 70 araç kapasitede bir otoparkın kullanıma sunulacağı öğrenilirken, kamu binalarında verilen hizmet nedeniyle oluşan günlük yoğunluğun sistemli hale getirilmesi hedefleniyor.

Asansörlü Yaya Üst Geçidi Projesinin hayata geçirilmesiyle Devlet Hastanesi bölgesine ulaşım kolaylığı sağlayan söz konusu bölge, çalışmaların tamamlanmasıyla yeni bir görünüme kavuşacak.    

Yol düzenleme faaliyetleri başlayan bölgede asfalt öncesi zemin hazırlığı için freze iş makinesiyle kazıma işlemi devam ediyor. Eş zamanlı yürütülen çalışmalarda önümüzdeki birkaç gün içinde asfalt dökümü gerçekleştirilecek.

YORUM YAP