Onlarınki en özel ve güzel mezuniyet

Onlarınki en özel ve güzel mezuniyet

25.05.2017 09:33:18

Lions Leo Dernekleri Esen İbak Özel Eğitim Uygulama Merkezi III. Kademe öğrencileri, coş- ku dolu bir mezuniyet gecesi yaşadı...

Lions Leo Dernekleri Esen İbak Özel Eğitim Uygulama Merkezi III. Kademe 2016-2017 eğitim-öğretim yılı mezunlarının onuruna Jasmine Restoran'da kutlama gecesi düzenledi. Okul yöneticilerinden Sevda Ağaç Çakır, Sedef Tümeğ ve Hakan Akçaçakır, öğretmenler, Okul Aile Birliği Başkanı Murat Aydın, veliler, III. kademe öğrencilerinin mezuniyet coşkusunu paylaştı. Kendilerini yalnız bırakmayanlar arasında okulun geçmiş dönem müdürü Mesut Özdoğan ve öğretmenleri Nurgül Özdoğan da vardı.
Öğrenciler tarafından çok sevilen Özdoğan ailesi de mezuniyetlerinde bir arada olmanın mutluluğunu yaşadı ve yaşattı. Hep birlikte yenen yemeğin ardından, mezuniyet pastası güzel dilekler ve coşkulu alkışlar eşliğinde kesildi. Müzik Öğretmeni İbrahim Orçin'in seslendirdiği sevilen şarkılar eşliğinde danslar edildi. Özel öğrencilerin coşku ve sevinç dolu halleri görülmeye değerdi. Mezuniyetin anısına bol bol fotoğraflar çekilerek özel öğrenci ve öğretmenlerinin mutlu anları ölümsüzleştirildi.
Okul yöneticileri, birer kısa konuşma yaparak, mezunlara bundan sonraki hayatlarında sağlık ve mutluluk dileklerini ilettiler.
Renginar SALİ

YORUM YAP