ODAK noktanız Yaz Okulu olsun

ODAK noktanız Yaz Okulu olsun

10.06.2017 11:27:15

Odak Anaokulu iki dönemlik dopdolu bir Yaz Okulu programı sunuyor.

2016-2017 Eğitim-öğretim yılının sona ermesiyle birlikte bu hafta sonu itibariyle yaz tatili başlıyor. Çalışan ebeveynler ise çocuklarını güvenle emanet edecek, emanet ederken de zamanlarını dopdolu geçirmelerini, eğlenirken öğrenmelerini sağlayacak, gelişimlerine katkı sunacak Yaz Okulu programı arayışına giriyorlar.
Odak Anaokulu, öğrencilerinin sıcak yaz günlerini en iyi şekilde değerlendirmelerini sağlayacak hazırlıklarını tamamladı. Öğrencilerini okul ortamından uzaklaştırarak onlara akademik bilgilerin yanı sıra, çeşitli etkinlikler düzenleyerek merak duygularını uyandıracak, sorgulamalarını sağlayacak, tutkularının fark ettirecek, yeteneklerinin keşfetmelerine katkıda bulunacak, birçok konuda beceri kazandıracak, ilgi ve çabalarını üst noktaya taşırken, spor da yaparak verimli zaman geçirmelerini sağlayacak program açıklandı.

ODAK OKULLARI YAZ OKULU
Yaz Okulu, Erkanlı Country Tatil Köyü'nde gerçekleştirilecek. Öğrenciler günlerini burada geçirecek. İngilizce dil öğrenimine ağırlık verileceği, GEMS ve sanat etkinlikleri yapacakları, yüzme ve binicilik dersleri alabilecekleri, uçurtma şenliğine katılabilecekleri süreçte öğrenciler, burada kamp tecrübesi de yaşayacaklar.

YAZ OKULU DÖNEM TARİHLERİ
1.Dönem 10 Temmuz-28 Temmuz 2017 tarihleri arasında, 2. Dönem ise 07 Ağustos-25 Ağustos 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Yaz Okulu güvenlik kontrolünde olup program süresince dış çevre ile temas olmayacak. Öğrenciler, yaz okulunda bulunacak sağlık personeli ile ani durumlara karşı korunacak.
Odak Anaokulu Yaz Okulu programına katılmak isteyenlerin 0212 728 20 16 nolu telefonu arayarak başvurmaları gerekmekte.

Renginar SALİ

YORUM YAP