“O asil kan mevcudiyetinin temeli olmuştur”

“O asil kan mevcudiyetinin temeli olmuştur”

16.07.2018 10:52:56

15 Temmuz hain darbe kalkışmasının 2. Yıldönümü dolayısıyla görüşlerini yazılı basın açıklamasıyla ortaya koyan Silivri Sanayici ve İşadamları Dernek Başkanı Hakan Kocabaş, “Bu ülkenin topraklarında kanını akıtan Aziz şehitlerimizin mekanları Cennet olsun, gazilerimizin ayaklarına taş değmesin, Allah hepsinden razı olsun. Bu millet onları unutmayacaktır” dedi.

15 Temmuz hain darbe kalkışması yıldönümü dolayısıyla Silivri SİAD Başkanı Hakan Kocabaş şu açıklamada bulundu: “Türk Milleti tarihinin her döneminde var olma mücadelesiyle baş başa kalmıştır. Düşmanlarıyla mücadele etmekten hiç yılmamış ama hainleriyle mücadele de yıpranmıştır. 15 Temmuz da mücadelelerin en zorlarından biri olmuş ve düşmanın ne kadar geniş bir kitle ama ne kadar da içimize sinmiş bir oluşum olduğu gün geçtikçe derinleşmiştir. Türk Milletinin dışında bu belayı defedecek bir ülke daha olduğu şüphelidir.

Bu Aziz millet ülkesine, devletine her zaman olduğu gibi kayıtsız şartsız sahip çıkmıştır. Bu ülkenin gerçek sahibi olan millet; Cumhuruna, Cumhurbaşkanına, Başbakanına ve bekasına canını ortaya koyarak sahip çıkmıştır. O asil kan mevcudiyetinin temeli olmuştur.

Bu ülkenin topraklarında kanını akıtan Aziz şehitlerimizin mekanları Cennet olsun, gazilerimizin ayaklarına taş değmesin, Allah hepsinden razı olsun. Bu millet onları unutmayacaktır.”

YORUM YAP