NURAY KOÇER, SUSKUNLUĞUNU BOZDU: Adil yarıştan korkanlar itibar cellatlığına girişti

NURAY KOÇER, SUSKUNLUĞUNU BOZDU: Adil yarıştan korkanlar itibar cellatlığına girişti

10.01.2018 09:51:13

Maksatlı çevrelerce medya üzerinden itibarsızlaştırma, yıpratma, karalama ve iftira kampanyasının odağı haline getirilmeye çalışıldığını öne süren Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Nuray Koçer, sessizliğini bozdu. Koçer, “Çamur at izi kalsın gayesi ile şahsi menfaat uğruna kafa karıştırmayı amaçlayan, mahremiyet düşmanlığından beslenen zihniyet ürünleri, mesnetsiz açıklamalarının hiçbir değeri bulunmadığını artık anlamalılar” dedi.

“Sosyal medyada başlatılan ardından sokak enformasyonu olarak devam ettirilen bir itibarsızlaştırma operasyonu ile karşı karşıyayım” diyen Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı ve yeni dönem adayı Nuray Koçer, maruz kaldığı eleştirileri ‘seçim arifesinde yapılan seviyesiz saldırılar' olarak değerlendirdi. Özel hayatın mahremiyetine yönelik mütecaviz atmosferinin kaygı verici bir boyuta ulaştığını belirten Koçer, hakkındaki iddialara ateş püskürdü.

“ELEŞTİRİ MAHİYETİNDEKİ BEYANLAR İNSAF SINIRINI AŞTI”
Entrikaların seçim yarışının olgunluk içerisinde geçmesine gölge düşürdüğünü söyleyen Başkan Nuray Koçer, “Bugüne kadar susmayı, içine çekilmek istendiğim polemiklerden uzak durmayı tercih ettim ancak Genel Kurul'da hizmet yarışına talip olacak arkadaşım Alparslan Çalış'a destek olacağını açıklarken, kişisel mahremiyetimi ezip geçen insaf yoksunlarının eleştiri sınırlarını aşan beyanları nedeniyle zorunlu bir açıklama yapma durumum hâsıl olmuştur. Bayrak yarışının asıl mecrasından çıkartılarak böylesi bir nefret körleşmesine dönüşmesini anlamakta güçlük çekiyorum.” dedi.

“KARŞILIĞINI BULMAYAN HER İFTİRA SAHİBİNE RÜCU EDER”
Toplumda bir algı operasyonu yapıldığını belirterek ithamların art niyet taşıdığına dikkat çeken Koçer, devamında şöyle konuştu: “Yapılan çirkin yorumlar, sahiplerinin ahlaki seviyesini göstermiştir. Kişisel menfaat ve ikbal için eğilip bükülenlerin açıklamalarının nezdimizdeki karşılığı; acizlik, zayıflık ve hasetliktir. Allah'a şükürler olsun ki nefsini yenmiş biriyim, koltuk hırsıyla değil hizmet sevdası ile adaylığı bir hizmet yarışı olarak görmekteyim. Hakkaniyetten uzak eleştirileri kabul etmiyorum. Bu kirli saldırılar ne beni, ne ekip arkadaşlarımı, ne de şeref ve saygınlığını en yüksek noktada tutmak için yoğun gayret gösterdiğimiz Oda'mızın onurunu lekeleyemez. Karşılığını bulmayan her iftira sahibine rücu eder.

“YAKIŞIKSIZ AÇIKLAMALARIN PESPAYELİĞİNİ EN İYİ DEĞERLENDİRECEK OLAN ÜYELERİMİZİN VE SİLİVRİ KAMUOYUNUN SAĞDUYUSUDUR”
Bu pervasız tutumlar, şahsımı ve Oda'mızı itibarsızlaştırmaya yönelik provokatif bir kampanyaya dönüştürülmüştür. Mahremiyet haklarıma saygı gösterilmemesi ve seçim arifesinde organize bir şekilde sürdürülen sistematik karalama kampanyasında belden aşağı vurma süreci başlatıldı. Adil yarıştan korkanlar, itibar cellatlığına girişti. Çamur at izi kalsın gayesi ile şahsi menfaat uğruna kafa karıştırmayı amaçlayan, mahremiyet düşmanlığından beslenen zihniyet ürünleri, mesnetsiz açıklamalarının hiçbir değeri bulunmadığını artık anlamalılar. Bu temiz dil içermeyen, haddini aşan yakışıksız açıklamaların pespayeliğini en iyi değerlendirecek olan üyelerimizin ve Silivri kamuoyunun sağduyusudur.”

Haber: Hazal BAŞARAN

YORUM YAP