KÜLTÜR SANAT

Diğer

    Atatürk, en sevdiği şarkılarla anıldı

    Silivri Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu, İbrahim Orçin şefliğinde Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün sevdiği şarkılardan derlenen repertuarı ile Önder Yılmaz sahnesinde hemşerilerimizle buluştu.

    Yaşasın Sanat

    Trakya Ressamlar Derneği TRED, “Yaşasın Sanat” sloganıyla yeni bir sergiye daha imza attı.

    İzleyicilerden tam not

    Kabare Dev Aynası Tiyatrosu Ali Erdoğan, “Sevgiler Alıyorum Eskici” adlı oyunuyla Silivrililerle buluştu. Oyun izleyicilerden tam not aldı.

    Ahşap eserler beğeniye sunuldu

    Fahrettin Avcı, açtığı ikinci Ahşap Sanat Sergisinde eserlerini sanatseverlerin beğenisine sundu.

    Şermin Yaşar, Silivri’de

    Oyuncu Anne olarak tanınan Yazar 'Şermin Yaşar' söyleşi programıyla 27 Ekim Cumartesi günü Silivri'de!

    Trakya Oda Orkestrası büyüledi

    Birbirinden özel ve farklı birçok organizasyona ev sahipliği yapan Silivri Belediyesi Önder Yılmaz Sahnesi, Trakya Oda Orkestrası’nı Silivrililer ile buluşturdu.

    Trakya Oda Orkestrası konseri bu akşam

    Şef Alper Çam’ın yönetiminde Trakya Oda Orkestrası harika bir klasik müzik dinletisi için 24 Ekim Çarşamba akşamı saat 20.00’da Silivri’de. Rezervasyon ve bilgi için Silivri Belediyesi Kültür Merkezine başvurabilirsiniz.

    Çocuk Korosu’ndan park konseri

    Silivri Belediyesi Çocuk Korosu, Müzik Öğretmenleri Volkan Yaran’ın şefliğinde, 20 Ekim 2018 Cumartesi günü Silivri sahilinde hizmet veren Fes Cafe’nin yanındaki Çocuk Parkı’nda konser verdi. Birbirinden güzel şarkılar seslendiren çocuklar, kısa sürede izleyenlerin büyük ilgisini gördü ve bol bol alkış aldı. Keyifli ve müzik dolu anlar nice güzel karelere yansıdı.