Kotil’den oğlu ve tüm şehitlerimiz için mevlit

Kotil’den oğlu ve tüm şehitlerimiz için mevlit

10.09.2019 11:31:01

Hayırsever iş insanımız, Eda Nur Şefkat Evi ve Kotil Vakfı'nın Kurucusu, Silivri Rizeliler Derneği Onursal Başkanı Şevket Kotil, kısa bir süre önce hakka yürüyen oğlu ve vatanımız için canını feda eden tüm şehitlerimiz adına mevlit okuttu.

Hayırsever iş insanımız, Eda Nur Şefkat Evi ve Kotil Vakfı'nın Kurucusu Şevket Kotil, ikinci kez evlat acısı yaşadı, 29.08.2019 tarihinde oğlu Ahmet Kotil'i kaybetti.
Şevket Kotil, 07.09.2019 Cumartesi günü saat 14.00'te Kotil Vakfı konferans salonunda merhum oğlu inşaat mühendisi Ahmet Kotil ve al bayrağımız uğruna kanlarını döken tüm şehitlerimizin ruhlarına, Kur'an-ı Kerim tilaveti ve Mevlid-i Şerif okuttu.
Mevlide Kotil ailesinin yakınları yanı sıra geçmiş dönem Silivri Kaymakamı Mesut Demirkol, AK Parti İlçe yöneticileri ile meclis üyeleri, BBP İlçe Başkanı Ramiz Aksu, Silivri Rizeliler Dernek Başkanı Sinan Abdullah Azder; yönetim ve üyeleri, Gazi İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Selahat Özel, Av.Emrah Maşalacı katılanlar arasındaydı.
Merhum Ahmet Kotil ve tüm şehitlerimize bir kez daha Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ile sabır, Şevket Kotil'in ruhları için okuttuğu mevlidi Allah kabul etsin diyoruz.
Ersin Ergin

YORUM YAP