Kolektör arızası İBB gündeminde

Kolektör arızası İBB gündeminde

15.10.2018 09:56:16

İSKİ'nin Boğluca Deresi ıslah çalışmaları esnasında zarar verdiği kolektörün kırılması sonucu Cuma sabahı sular altında kalan sahil ve sokaklarımıza ilişkin olayı CHP'li İBB Meclis Üyeleri önerge haline getirdi.

CHP'li Silivrili İBB Meclis Üyeleri Saadet Gencoğlu, Doruk Bulut, Melih Yıldız ve Mümin Koçoğlu'nun yazılı cevaplandırılması isteğiyle İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığına sunmak üzere hazırladıkları önerge şu şekilde:
“İlçemizde İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından milyonlarca lira harcanan ve yapımı hala devam eden Silivri Boğluca Deresi ıslahında kolektör hattında meydana gelen kırılma ve alt yapı ile atık su arıtma tesisi imalat eksikliği sebebiyle Silivri'de dün akşam saatlerinde başlayan yoğun yağış sonrası, Şerif Sokak, Sanatkarlar Caddesi ve bağlı bulunan sokaklar ile Silivri sahili sular atında kalmıştır.
Bu husus ile ilgili alt yapı ile alakalı eksikliklerin giderilmesi gerekmektedir. Konu ile ilgili yapılan ve yapılacak olan çalışmalar tarafımıza yazılı olarak bilgi verilmesini arz ederiz.”
Haber Merkezi

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki Silivri'den...
Sonraki » Sahte içki operasyonu

YORUM YAP