Koçoğlu’ndan Esen’e tebrik ziyareti

Koçoğlu’ndan Esen’e tebrik ziyareti

10.01.2020 20:16:34

5 Ocak 2020 tarihinde gerçekleştirilen Cumhuriyet Halk Partisi 12. Olağan Kongresi'nde ilçe başkanlığı şansı arayan iki isimden diğeri olan Mümün Koçoğlu ekibi ile delege çoğunluğunun desteğiyle Türkiye'nin en genç ilçe başkanı ünvanlıyla ilçe başkanlığı koltuğuna oturan Berker Esen ve yönetimini ziyaret etti.

ESEN: EVİNİZE HOŞ GELDİNİZ

Seçim süreci boyunca “Ötekimiz yok! Biz birlikte güçlüyüz” sloganıyla kampanyasını yürüten CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen ve Yönetim Kurulu üyeleri, Mümün Koçoğlu ve ekibini “Evinize hoş geldiniz” diyerek karşıladı.

ESEN: GÖREVİMİZ SİLİVRİMİZDE YENİDEN İKTİDAR OLMAK

Toplantı salonunda gerçekleştirilen ziyarette Koçoğlu ve ekibine hitap eden Esen, “Partimiz çok güzel bir kongre süreci geçirerek 27 yaşımda bana bu onurlu görevi layık gördü. Pazar günü gerçekleştirdiğimiz demokrasi şöleninden sonra artık Beyaz Liste, Sarı Liste ayrımları geride kaldı. Bu saatten sonra bana ve ekibime düşen partimizi Silivri'mizde yeniden iktidar yapmak için çalışmak” dedi.

KOÇOĞLU'DAN ESEN'E HEDİYE

İlçe Başkanı Berker Esen'e kalem hediye eden Koçoğlu “Türkiye'nin En Genç İlçe Başkanı olarak inşallah bu kalemlerle partimiz için önemli ve güzel kararlara imza atarsınız” diye temennide bulundu.

Genç İlçe Başkanı Esen'in davetiyle iki ekip birlikte aile fotoğrafı çektirdi.

YORUM YAP