Kocabaş: Siyaseti, siyasetçiler yapmalı

Kocabaş: Siyaseti, siyasetçiler yapmalı

30.10.2018 09:32:54

AK Parti'den Belediye Başkan Adaylığı ile ilgili “Böyle bir ikbalim yok” açıklamasında bulunan Silivri SİAD Başkanı Hakan Kocabaş, “Siyaseti, siyasetçilerin yapması gerektiği fikrini taşımaktayım. Her siyasi görüş ve kesimden şahsıma gelen destek mesaj ve telefonları ile böyle bir teveccühe mazhar olmaktan duyduğum gururu paylaşıp, böyle bir ikbalim olmadığını hasseten sizlerle paylaşmak istedim” dedi.

AK Parti'nin Mart 2019 Silivri Belediye Başkan Aday Adayları arası sıklıkla yerel ve ulusal basında yer almaya başlayan Silivri Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Hakan Kocabaş, konuyla ilgili bir açıklama yayınladı.

“GURURLANDIM ANCAK ADAYLIK HEDEFİM YOKTU”

“Silivrili Hemşerilerimin bilgisine” diyerek, Hakan Kocabaş konu hakkında şunları ifade etti: “Son 2 – 3 aydır yerel kamuoyumuzda, son günlerde de hem yerel, hem de ulusal basında Silivri Belediye Başkan adaylığı konusunda şahsıma teveccühte bulunulmaktadır.

Elbette ki böyle şerefli bir hizmet makamı ile şahsımın ilişkilendirilmesi ve bu makama layık görülmem ziyadesi ile beni mutlu etmiş ve gururlandırmıştır. Ancak benim adaylık konusuyla alakalı hiçbir isteğim, amacım ve hedefim yoktur.

“SİYASETİ, SİYASETÇİLERİN YAPMASI GEREKTİĞİ FİKRİNİ TAŞIMAKTAYIM”

Tek hedefim; ülkemin hak ettiği yere gelebilmesi için sade bir vatandaş olarak elimden ne geliyorsa karşılıksız olarak onu yapmaktır. Profesyonel mesleğim Makine Mühendisliği ve işim sanayiciliktir. Siyaset, değişik kural ve ilişkileri olan yoğun ve yıpratıcı bir iştir, hakkıyla yapıldığında da doyumsuz bir haz veren bir meslek olduğunu düşünmekteyim.

“BÖYLE BİR İKBALİM YOK”

Bu yüzden siyaseti, siyasetçilerin yapması gerektiği fikrini taşımaktayım. Her siyasi görüş ve kesimden şahsıma gelen destek mesaj ve telefonları ile böyle bir teveccühe mazhar olmaktan duyduğum gururu paylaşıp, böyle bir ikbalim olmadığını hasseten sizlerle paylaşmak istedim.

“SİLİVRİ'YE HİZMET İÇİN HER FAALİYETTE KURUM, PARTİ VEYA KURULUŞ GÖZETMEKSİZİN YER ALACAĞIMA VE İNANDIĞIM DOĞRULARI SÖYLEMEYE DEVAM EDECEĞİM”

Şunu açık ve net ifade etmeliyim ki; Silivri'de tüm kamu ve kuruluşlarımızın idarecileri ve personellerinden tutun da, Belediye Başkanımız ve personeline, Parti Başkanlarımıza ve ismini söylemez isem kırarım düşüncesiyle tüm Silivrili dostlarım olarak seslendirdiklerime; Kendimi bir Silivrili olarak gördüğümü, onların bu yakın sevgi ve saygılarını misli ile kendilerine mukabele ettiğimi, elbette ülkeme, İstanbul'a ve Silivri'ye hizmet için karşılıksız yapılacak her faaliyette kurum, parti veya kuruluş gözetmeksizin yer alacağıma ve inandığım doğruları da hiç çekinmeden söylemeye devam edeceğime Silivri Ailesinin bir ferdi olarak tekraren söylemekte bir beis görmüyorum.

“TÜM ADAYLARIMIZA BAŞARILAR DİLİYORUM”

Yerel seçimlerde tüm adaylarımıza başarılar diliyorum. Hayırlı hizmetleri kim yapacaksa onun kazanması bir vatandaş olarak saf hissiyatımdır. Bu vesile ile Büyük Türkiye Cumhuriyetinin 95 nci Kuruluş Yıldönümü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı kutluyorum.”

Haber Merkezi

YORUM YAP