Kızıltan Ticaret sektöre iddialı girdi

Kızıltan Ticaret sektöre iddialı girdi

3.07.2017 09:31:07

Sektörün köklü markaları REGAL ve İDAŞ ile gerçekleştirdiği iş ortaklığıyla pazara iddialı bir giriş yapan Kızıltan Ticaret, Silivri halkına hizmet vermeye başladı. Firmanın resmi açılış töreni, 22 Temmuz Cumartesi günü yapılacak.

Beyaz eşya ve elektronik sektöründe REGAL; yatak ve ev tekstili sektöründe İDAŞ gibi dünya çapında kendini kanıtlamış markaların mümesilliklerini alarak Silivri'de kapsamlı bir hizmet sunmaya başlayan Kızıltan Ticaret, mağazacılık gemisinin tecrübeli kaptanı (ilçemizin eski esnaflarından) Göktuğ Kızıltan'ın sahipliğinde 22 Temmuz tarihinde resmi açılışını gerçekleştirecek. Markalaşma sürecine yönelik gerçekleştirdiği yatırımlarla yarınlara bugünden sahip çıkan genç işadamı, müşterilerine uzun ömürlü ve güvenilir ürünler sunmak amacı doğrultusunda sektörünün önde gelen iştirakleri ile hizmette kaliteyi artıran bir işbirliği anlaşmasına imza attı. Tüketici nezdinde marka bilinirliğini günden güne artıran REGAL ve sektörünün önde gelen üreticilerinden biri olan İDAŞ'ın bayiliğini üstlenen Kızıltan, sürekli değer yaratarak uzun vadeli sürdürülebilir büyüme kaydetme stratejisini; müşterilerine karşı her zaman “şeffaf, “hakkaniyetli” ve “sorumlu” bir yaklaşım içinde, talep ve ihtiyaçlarına uygun ürün ile hizmetler sunma ilkeleri üzerine yapılandırıyor.

SEKTÖRE YÖN VEREN YATIRIMI İLE DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ
Kızıltan Ticaret, sahip olduğu deneyimli personel kaynağı, satış öncesi ve sonrası destek taahhüdü, müşteri memnuniyetini önceleyen yaklaşımı, kaliteden ödün vermeden sunduğu inovatif ürün ve hizmetleriyle şimdiden sektöründe adından söz ettirmeyi başarmış ve gelecekte lider bir konumda olacağının sinyallerini vermiştir.

KIZILTAN: REGAL VE İDAŞ YÜZDE YÜZ TÜRK MARKASI
İstanbul başta olmak üzere tüm Trakya'yı kapsayacak şekilde müşterilerine en iyi hizmeti vermeye çalışan Kızıltan Ticaret, satış faaliyetini Piri Mehmet Paşa Mahallesi, Hacı Pervane Sokak, No:19/A adresinde sürdürüyor. Firma, 2 katlı mağaza ve showroom satış alanı ile 1 kat da kapalı depo alanıyla hizmet vermektedir. “Münhasır mağazacılık olarak Silivri'de ilk defa Kızıltan Ticaret, REGAL ve İDAŞ'ı tüketicilerle buluşturuyor” diyen Göktuğ Kızıltan, bayiliğini yaptığı iki markanın avantajlarını şöyle aktardı: “REGAL, VESTEL'in markası, kendi bünyesinde üretip pazarlamasını yapıyor. Tüm dünyanın en büyük ihtiyacı haline gelen teknolojinin üretimi için çalışan Vestel'in küçük ev aletlerindeki her keseye uygun fiyattaki geniş ürün yelpazesi haricinde REGAL dışında başka hiçbir markanın satışını yapmıyoruz. En üst segmentten alt segmente kadar her bütçeye uygun ürün çeşitliliği ve hayatı şekillendiren detayları müşterilerimize ulaştıran bir yapı olduğu için REGAL'i tercih ettik. 3 yıldan 7 yıla varan garanti seçenekleriyle ürünleri uzun vadede güvence altına alıyoruz. İDAŞ ise 52 yıllık bir marka, sektörün en deneyimlilerinden. İDAŞ da her keseye ve her zevke uygun ürün portföyüyle hayatı kolaylaştıran bir marka. REGAL ve İDAŞ aynı zamanda yerli markadır.”

REGAL HAKKINDA
Zorlu Grubu markalarından biri olan Regal, 2002 yılında elektronik ve beyaz eşya sektörüne yenilikçi ürünler sunmak üzere doğdu. Günümüzde Regal, ürünlerindeki kalite, dayanıklılık ve verdiği güven ile Türkiye'nin önde gelen Teknoloji markaları arasında yerini almış durumda. Türkiye'de yenilenmenin heyecanını yaşamayan ev kalmasın diye 2015'ten bu yana yoluna “İnanılmaz Regal Bir Hareket” söylemiyle devam eden Regal, şık tasarım ve akıllı uygulamalar ile en yeni teknolojileri erişilebilir fiyatlarla tüketiciler ile buluşturuyor. 15'i merkez olmak üzere toplamda tüm ülkeye yayılmış 350 servisi ve uzman müşteri hizmetleri kadrosu ile satış öncesi ve sonrası tüketicilerinin tüm ihtiyaçlarına yanıt veren Regal, tüm Türkiye'yi kapsayan yaygın bayi ağı ile hizmet vermeye devam ediyor.

İDAŞ HAKKINDA
1965 yılında kurulan İDAŞ, üretime 1967'de İstanbul-Topkapı fabrikasında başlamış, 1976'da kurulan Bozüyük fabrikalarında üretimini sürdürmüştür. Kurulduğu günden bugüne milyonlarca tüketiciye ve dev otel zincirlerine yatak üretimi yapan İDAŞ, yenilikçi anlayışı ve çalışanlarının edindiği 50 yılı aşkın tecrübeyle yaylı yatak sektörünün aranan markası haline gelmeyi ve bunu yarım asır korumayı başarmış, klasikleşen vazgeçilmez yataklar üretmiştir. Ve bugün yarım asırlık eski dünya ustalığını yeni dünya sanatıyla birleştirdiği 2017 kreasyonunu tüketicinin beğenisine sunuyor. Üç nesil bizimle büyüdü, nice nesillere İDAŞ.

TÜRKİYE'NİN İLK YERLİ BİSİKLETİ CORELLİ'NİN DE BAYİSİ
Kızıltan Ticaret, ayrıca ülkemizin önde gelen alüminyum üreticilerinden Korel Elektronik Sanayi ve Ticaret A. Ş. tarafından 2015 yılında üretime başlamış yüzde yüz yerli bisiklet markasının da bayisi. Türkiye'nin ilk ve tek alüminyum kadro üreticisi Corelli Bisiklet'in her alım gücüne hitap eden çevre dostu ulaşım araçlarını çok beğeneceksiniz.

YERLİ ÜRETİMİN DESTEKÇİSİ
Tüketicilerin çeşitli ürün ve hizmetlere istedikleri zaman ulaşabilecekleri Kızıltan Ticaret'in yerli ürünleri, markaları ve girişimleri destekleyen tavrı sektöre bambaşka bir soluk getirmesinin yanı sıra firmayı kendi alanında rakipsiz kılıyor.

İNDİRİM FIRSATINI KAÇIRMAYIN
Kızıltan Ticaret, açılışa özel fırsatlar ve kampanyalar ile müşterilerinin yüzlerini güldürecek bir başlangıç yaptı, mağazada sizleri geniş bir koleksiyon bekliyor.

Hazal BAŞARAN

YORUM YAP