Kırkıcı: Kibir içindesiniz, vazgeçin

Kırkıcı: Kibir içindesiniz, vazgeçin

Silivri ziyareti sonrasında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yönelik söylemlere tepki gösteren CHP Grup Sözcüsü Süheyl Kırkıcı bir açıklamada bulundu.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun bugün gerçekleştirdiği Silivri ziyareti sonrasında sosyal medyaya yansıyan, aralarında bazı meclis üyelerinin de yer aldığı, eleştirilere CHP Grup Sözcüsü Süheyl Kırkıcı'dan yanıt gecikmedi.

Kullanılan üsluba kayıtsız kalamayan Kırkıcı, görüşlerini şöyle yansıttı:

KIRKICI: BİRİLERİ DEMOKRASİYİ ÖZÜMSEMEDE ZORLUK YAŞIYOR

“Geçtiğimiz günlerde milli iradenin önemini hep beraber kutladık, alkışladık. Belli ki birileri demokrasiyi özümsemede zorluk yaşıyor.

“İMAMOĞLU'NA TAKINDIĞINIZ BU ÜSLUP, ONU SEÇEN MİLYONLARCA İSTANBULLUYA SAYGISIZLIKTIR”

Her türlü engellemelere rağmen işini yapmaya çalışan Ekrem İmamoğlu'na takındığınız bu üslup, onu seçen milyonlarca İstanbulluya saygısızlıktır.

“EMİN OLUN Kİ KAZANAN SİLİVRİ OLACAK”

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde bir zihniyet değişimi yaşandı. Partisi ne olursa olsun bütün belediyelerle uyumlu çalışma dönemi başladı. Bunu bir an önce idrak etmenizi bekliyoruz. Emin olun ki kazanan Silivri olacaktır.

“KİBİR İÇİNDESİNİZ, VAZGEÇİN”

Kibir içindesiniz, vazgeçin. Unutmayalım ki iyiye, doğruya, adil olana alkış erdemli bir insan davranışıdır.

“TROLLERİN YÖNTEMİYLE SİYASET YAPMAK YERİNE SORUNLARIN ÇÖZÜMÜ İÇİN ÇABA GÖSTERİN”

Tüm belediye meclis üyesi arkadaşlarıma önerim şudur; Silivri halkı bizden trollerin yöntemiyle siyaset yapmayı değil bekleyen sorunlara çözüm ve çaba göstermemizi bekliyor.

Sevgiyle, sağlıkla kalın…”

YORUM YAP