Kent Konseyi’nin yeni başkanı Özyaral

Kent Konseyi’nin yeni başkanı Özyaral

7.01.2017 11:12:26

Prof. Dr. Ahmet Yörük'ten boşalan Silivri Kent Konseyi Başkanlığına Doç.Dr. Oğuz Özyaral seçildi.

Silivri Kent Konseyi Olağan Genel Kurulu Çarşamba günü Silivri Belediyesi meclis salonunda gerçekleştirildi. Toplantıda Prof. Dr. Ahmet Yörük Kent Konseyi Başkanlığını Doç. Dr. Oğuz Özyaral'a devretti.
Genel kurulda söz alan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, “İlçemizin dayanışma ruhuna büyük katkısı bulunan Silivri Kent Konseyimizin Olağan Genel Kurulunu meclis salonumuzda gerçekleştirdik. Bu zamana kadar kent konseyimize katkı sunan ve bundan sonraki süreçte görev alacak olan gönüldaşlarımıza teşekkür ederim. Doç. Dr. Oğuz Özyaral hocamızı ve yönetimini tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz” dedi.

OĞUZ ÖZYARAL KİMDİR?
Televizyon izleyicileri tarafından Show Tv ekralarında yayınlanmış olan “Titiz misin?” isimli programın sunucusu olarak tanınan Oğuz Özyaral 1956 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. İstanbul Üniversitesi Eczacılık Bölümü mezuniyetin ardından yine İstanbul Üniversitesi İşletme İhtisası'nı tamamlamış ve Marmara Üniversitesi Yüksek Lisans Mikrobiyoloji Bölümü ile doktorasını İstanbul Üniversitesi'nde tamamlamıştır. Akademik hayatında dekan yardımcılığına kadar yüksel ardından istifa ederek işletmeciliğe adım atmıştır. Özyaral, Rumeli Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Müdürlüğü görevini yürütmekte.

Haber Merkezi

YORUM YAP