Kaynarca: Volkan başkanım bu iş bitmiş

Kaynarca: Volkan başkanım bu iş bitmiş

3.03.2019 12:57:00

Yazıcı Ailesi'nin Meclis Üyesi Adayı Celalettin Yazıcı adına düzenlediği Cumhur İttifakı Silivri Gönül Bağı Buluşması gecesine katılan AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca, “Silivri, tamam. Bu muhteşem tablo hiçbir yerde yok. Volkan başkanım yılmayacaksın, Silivri'ye başkan olacaksın” dedi.

 AK Parti Belediye Meclis Üyesi Adayı Celalettin Yazıcı tarafından Silivri Cumhur İttifakı'na destek amacıyla düzenlenen, Gönül Bağı Buluşması yoğun katılım ve coşku içinde gerçekleştirildi. Geceye AK Parti Bölgemiz Milletvekili Tülay Kaynarca, Cumhur İttifakı Silivri Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Nazif Çiftçioğlu, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın, Belediye Meclis Üyesi adayları, partililer, oda başkanları, iş insanları ve vatandaşlar yoğun bir katılım gösterdi.

YAZICI: SEVGİMİZİ BİRLEŞTİREMEZSEK HİÇ BİR YERDE BAŞARILI OLAMAYIZ

Evsahipliğini yaptığı programın açılış konuşmasını yapan Cumhur İttifakı Belediye Meclis Üyesi Adayı Celalettin Yazıcı, duygu ve düşüncelerini şöyle ifade etti:  “Cumhur İttifakı Silivri Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz'la birlikte, aynı ekipte sizlerin arasındayız. Sizlere hizmet etme heyecanıyla çıktığımız bu yolda, bize katıldığınız için teşekkür ederim. Bu buluşmamızın adını Gönül Bağı koyduk, çünkü biliyoruz ki gönüllerimizi, sevgilerimizi birleştiremezsek ne iş, ne siyasi hayatta hiç bir yerde başarılı olamayız. Ancak ve ancak sevgide, birliktelikte ve onurda birleşirsek başarılı oluruz. Bunu yaptığınız için tekrar sağ olun, var olun. “Kalpten kalbe bir yol gider gizli gizli//gönülden gönüle bir yol vardır görülmez// yol gider gizli gizli” Bozkır'ın Tezenesi rahmetli Neşet Ertaş'ı da buradan saygıyla anıyorum.”

“SORUNLARA DUYARSIZ KALAMAZDIK”

Yazıcı, siyasete neden girdiğini şöyle açıkladı: “Silivri'de yaşıyoruz ve hepinizin de bildiği gibi sayılamayacak kadar sorunları var. Biz de bunlara duyarsız kalmazdık, kalmadık da. Siyasileri eleştiriyordum. “Çok eleştiriyorsun, gel bakalım” dediler.

Ekibimiz çok iyi, Belediye Meclis Üyesi adaylarımız öyle idealist ki, biz onlara inandık. Hepinize katılımlarınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum. Konuşmamı Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün, sözleriyle bitirmek istiyorum; “Hiçbir şeye ihtiyacımız yok, yalnız bir şeye ihtiyacımız var; o da çalışkan olmak. Saygılarımla…”

BOZOĞLU'DAN YAZICI'YA TEŞEKKÜR

Yazıcı'nın konuşmasının ardından kürsüye AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu çıktı. Bozoğlu, Silivrililere şu ifadelerle seslendi: “Hepiniz hoş geldiniz. Bu salonun doluluğu Celalettin Ağabeyimin ne kadar kıymetli bir insan olduğunun, Silivri'de ne kadar çok sevildiğinin, Cumhur İttifakı'na ne kadar büyük katkıda bulunacağının göstergesidir. Sizler nezdinde kendisine bir kez daha teşekkür ederim.

“CUMHUR İTTİFAKI, 1 NİSAN'DA SİLİVRİ'Yİ REFAHA, HUZUR VE MUTLULUĞA KAVUŞTURACAK”

Silivri'nin daha iyi hizmet alabilmesi ve ileriye gidebilmesi için gecemizi gündüzümüze katacağımıza ve ciddi bir mücadele vereceğimizi ilçe başkanlığı görevine gelirken söylemiştik. Seçime kalan 27 günlük süre içerisinde de bunu bir kez daha burada görüyoruz. Cumhur İttifakı'nın 1 Nisan gününde Silivri'yi refaha, huzura, mutluluğa kavuşturacağının ayak seslerini bu salonda duyduk.

“İTTİFAK ADAYIMIZA SONUNA KADAR SAHİP ÇIKACAĞIZ”

Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Milliyetçi Hareket Partisi'nin Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin karşılıklı istişareler neticesinde Cumhur İttifakı adı altında devletin birlik ve beraberliği, Türkiye Cumhuriyetinin ilelebet payidar olması adına almış oldukları karar neticesinde İstanbul'un üç ilçesinden MHP'li, 36 ilçesinde de AK Partili Belediye Başkan Adayı çıkarıldı. İlçemize de Volkan Yılmaz beyefendi görevlendirildi. Bizler de Genel Başkanlarımızın vermiş oldukları karar doğrultusunda bu konuya sonuna kadar sahip çıkacağımıza söz vermiş, 31 Mart akşamı bu zaferi tüm hemşerilerimizle birlikte kutlayacağız.

“CUMHUR İTTİFAKI DERSE HAYLİ HAYLİ YAPAR”

Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayımız Volkan Yılmaz'a, Silivri'nin şaha kalkması adına yapılan çalışmalara, hazırlanmış projelere ve vereceğimiz mücadeleye destek amacıyla huzurunuzdayız. Hizmetler ile ilgili bir sloganımız var: “AK Parti derse yapar.” MHP ile birleşerek oluşturulan “Cumhur İttifakı derse hayli hayli yapar. “ 10 Yılda kaybedilen telafi edilecektir. Bizleri yalnız bırakmayacağınızı bu günden göstermiş oldunuz. Tekrar teşekkürler, iyi ki varsınız.”

ÇİFTÇİOĞLU: HEP BİRLİKTE ZAFERE ULAŞACAĞIZ VE SİLİVRİ HİZMETLE BULUŞACAK

Gecenin düzenlenmesinde emeği geçen Belediye Meclis Üyesi Adayı Celalettin Yazıcı ve iki partinin teşkilat mensuplarına teşekkür eden AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Nazif Çiftçioğlu, Silivrililere şu sözlerle seslendi: “Silivri'nin sorunlarını benden çok daha iyi biliyorsunuz. Dokuz aydır biz de buradayız, yarı Silivrili sayılırız. İnşallah burada Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayımız Volkan Yılmaz ve İstanbul Büyükşehir Belediyesinde Binali Yıldırım ipi göğüslediklerinde hep birlikte zafere ulaşacağız ve asıl o zaman Silivri hizmetle buluşacak. Bunu gerçekleştireceğinize inanıyorum. Buradaki heyecanın dalga dalga yayılarak 31 Mart akşamı sandıklara yansıyacağını, Silivri'nin bu zaferi hep birlikte kucaklayacağına inanıyorum. Hepinizi saygıyla selamlıyorum.”

KAYNARCA: VOLKAN BAŞKANIM BU İŞ BİTMİŞ

AK Parti Bölgemiz Milletvekili Tülay Kaynarca, sözlerine Silivrilileri selamlayarak başladı ve şöyle sürdürdü: “Gecemize hoş geldiniz, gecemiz mübarek olsun. Kıymetli Celalettin kardeşimi tebrik ediyorum. Silivri, tamam. Şu muhteşem tablo hiçbir yerde yok. Allah razı olsun. Yüreğiniz dert görmesin. Volkan Başkanım bu iş bitmiş. Biz projeler kısmına geçebiliriz.

“VOLKAN BAŞKANIM YILMAYACAKSIN, SİLİVRİ'YE BAŞKAN OLACAKSIN”

Ben biraz Marmara Bölgesinden Çanakkale'den Tekirdağ, Sakarya'dan Kocaeli'ye 6-7 vilayet dolaştım ama gözüm kulağım Silivri'deydi. 31 Mart'ta seçim var. Hepimiz burada yaşıyoruz. Olması gereken; Belediye Başkansa yaptıklarını anlatır, adaysa projelerini anlatır. Siz şu son on gün içirişinde adaylık sürecinden bu yana Özcan Işıklar'ın ‘Şunları şunları yaptık' diye bir cümlesine şahit oldunuz mu? Olamazsınız, çünkü yok. Şöyle bir cümle sarf etmiş; “Ben dolaşıyorum ama arkadaşlar bilgileri atıyor.”, “İBB Silivri'ye suyu çok gördü.” diyor, hem de Silivri'ye?! Hemen hafızalarınızı yoklayın, yıl 2004 Belediye demek; su, yol, çöp. Birinci vazife budur. Daha o zaman belediye olarak CHP ‘Biz yapamıyoruz' dediler ve PAKSU diye bir şirkete devrettiler. Büyükşehre dahil olunca oradaki 70-80 personeli de buraya katarak hizmete sokan irade Adalet ve Kalkınma Partisi'dir. Tam bir ay boyunca, onların yapamadığı işi, yer altındaki küflenmiş paslanmış küçük boruları değiştirdik. Hem kanalizasyon hem yapı İBB'nin katkılarıyla ve AK Parti Belediyeciliğiyle Silivri'de yenilendi. Işıklar, “Biz yapıyoruz ama projelere İBB bir türlü onay vermiyor” dedi. Volkan Başkanım yılmayacaksın, başaracaksın. Şu güzel hazirunun desteğiyle Silivri'ye başkan olacaksın. O Başkana da hatırlatacaksın. Kaymakamlığın önünde projesi bitmiş otopark vardı. O proje, onaylanmıştı, şimdiye bitmişti. Tabelalar koyarak sizleri oyaladılar. Bütün o çalışmaların üstüne bir toprak çekildi, çiçek böcek konuldu. “Buraya otopark olmaz” dedi. Onlarla olunmuyor. Volkan Başkanımla olacak. “İBB Boğluca Deresi'nin yıllar oldu bitiremedi.” diyor. Oda Başkanlarım burada. Hafızalarınızı yoklayın. Büyükşehir Başkanım “Buradan gondollar geçecek.” dedi. CHP, tuttu mahkemeye verdi. Tam 2.5 yıl mahkeme sürdü. Biri bitiriyor, biri başlıyor. Yeter ki bitirilmesin, çünkü sağ soluna çay bahçesi yapacakmışız, rant olacakmış v.s. Oraya trilyonluk yatırım yapıldı. En son yağışta merkezdeki esnaf dahil hiç biri zarar görmedi. Allah İBB Başkanımızdan ve ona destek veren AK Parti'den razı osun.

Bu gece Volkan Başkanımızın gecesi, Cumhur İttifakı MHP Belediye Başkan Adayını yürekten destekliyoruz. Ulaştırma Bakanlığı döneminde tarih yazmış, Türkiye'ye her türlü hizmeti yapan Binali Yıldırım başkan inşallah Silivri'mize de metroyu getirecek.

“YOLUNUZ AÇIK OLSUN”

31 Mart'ta yerel seçimlerimiz var. Yerel Belediyenin İBB ile birlikte nasıl katrilyonluk hizmet yapacağına şahit olacağız. Cumhur İttifakı adayımız yapar. İBB Başkanı Binali Yıldırım'la birlikte çok hizmet yapar. İşte o zaman Silivri'de yaşamak güzel diyebiliriz. Desteğiniz muhteşem. Bu iş bitmiş. Volkan Başkanım ve meclis üyelerimizin yolu açık olsun. ”

YILMAZ: SİLİVRİ'DE GÖNÜLLER VE HEDEF BİRLEŞTİ

Cumhur İttifakı Silivri Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz, yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Gönülleri ve hedefleri bir olmuş aziz Silivrililer, selam sizlere. Hoş geldiniz, şeref verdiniz. Sizlerle bir arada olmamıza vesile olan çok kıymetli kardeşim Celalettin Yazıcı'ya çok teşekkür ediyorum. Cumhur İttifakı adayı olarak huzurunuzdayım. Cumhur İttifakı ruhu bu salonda hayat bulmuş. Herkesin gözlerinden, yüreklerinden okuyabiliyorum. Sizlere seslenmekten onur ve gurur duyuyorum. Herkesle kucaklaşacağım, Silivri'nin garibanının, yaşlının, gencinin, çocuğun Belediye Başkanı olacağım.

Bu yerel seçim, belki de Cumhuriyet tarihinin en önemli yerel seçimlerinden biri. Cumhurbaşkanımızı seçtiğimiz %52.5'in üzerinde bir oy alacağız. Bu salonda bu gücü görüyorum. Bu sefer galip geleceğiz. Cumhur İttifakı'nın paydaşları olarak AK Parti ve MHP olarak Silivri'de beraber yol yürüyoruz. Silivri, Cumhur İttifakı'nın en iyi örneklendiği bir ilçe. Bir araya gelmeleri imkansız kişiler, bugün el ele tutuşmuş, gönül gönüle vermiş Cumhur İttifakı'nın başarısı için ter döküyor. İki aydır esnaflarımız, iş insanlarımız, çiftçimiz, köylümüzle bir araya gelip onları dinliyoruz. Bu yükün ne kadar ağır olduğunu bilmekle beraber onu taşıyabilecek güçte, kararlıkta ve iradedeyim. Beraber başaracağız.

“23 MUHTEŞEM DEV ESERİMİZİ ANLATACAĞIZ”

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu Cumhuriyet'in 100. yılı olan 2023'e doğru hazırladığımız 23 muhteşem ve dev eserimizi sizlere 5 Mart'ta anlatacağız. Bu coşku ve kalabalıkla sizleri bekliyorum.

 

“BEN ÇALIŞMAYA GELİYORUM”

Silivri'nin büyük sorunlarını bilmekle beraber, en büyük projem bu salonu varlıklarıyla şereflendiren hanımefendilere ve onların evlatlarına olacak. Biz insana yatırım yapacağız. Silivri'de olmayan Kültür Merkezi'ni, Kapalı Yüzme Havuzlarını, Şehir Parklarını yapacağız. Kültür Merkezi'ne anlam ve ruh katacak olan evlatlarımızdır. O salona giden evladımız Nazım Hikmet'i bilmiyorsa, Tolstoy'u, Balzak'ı okumadıysa Kültür Merkezi'nin bir anlamı yok. Spor Salonlarımızda spor yapan gençlerimizin zeki, çevik ve ahlaklı olmadıkları sürece onların da anlamı kalmıyor.

Bu seçimde hiç kimseyle polemiğe girmeyeceğim, çünkü onlar kadar bol vaktim yok. Ben çalışmaya geliyorum. Ben çalışıyorum, sokaktayım, köydeyim. Onların deli saçması iddialarının peşine düşecek vaktimiz yok. Daha önce iki dönem milletvekili adayı oldum. Sokakta yerel seçim konuşulmadığı için Silivri'nin sorunlarının bu kadar birikmiş olduğundan haberim yoktu. Şimdi sokağa vardığımızda mevcut belediyenin yaptıkları değil, yapamadıkları konuşuluyor. Üstüne basa basa kendisi de “Silivri'ye yaptıklarım değil, yaptırmadıklarım önemli” diyor.

“SİLİVRİ'Yİ MARKA YAPMA HAYALİYLE YOLA ÇIKTIK, DESTEĞİNİZİ BEKLİYORUZ”

Yaptırmadıklarınız nedir? Korku salıp oy devşirmenin hiç kimseyi faydası yok. Paylaşın, bizler de bilelim. Bir de Silivri'de huzur meselesi var. İlçemizdeki huzurun kimsenin tekelinde olmadığını herkes bilsin. Silivri'deki huzuru tesis eden kişiler işte bu salondaki hemşerilerim, yani bizleriz. Burada büyüklerim var. Siz Silivri'de huzursuz bir dönem hatırlıyor musunuz? Yok. Öyleyse gelin huzuru hizmet, gönül, üretken, sosyal belediyeciliği ile birleştirelim. Bunu hep beraber başaracağız. Çıktığım ilk günden itibarin, inancımdan hiçbir şey eksiltmeden, her geçen gün de inancım artarak bu yolda ilerlemeye devam ediyorum. Allaha çok şükür ki gönül insanları ziyadesiyle bizlere destek veriyor. Silivri'nin birikmiş o kadar çok projesi var ki. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Binali Yıldırım'ın ismi geçtiğinde, taraflı tarafsız herkesin yüzünde bir tebessüm oluşuyor. ‘Binali Yıldırım dediyse, bu projeyi gerçekleştirir' dediği, vatandaşlara anlatmakta zorlanmayacağım. Türkiye Cumhuriyeti Devletine çok önemli kademelerde hizmet etmiş, değerli bir devlet adamıdır. Biz Yıldırım'la beraber Silivri Belediyesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve merkezi hükümetle beraber uyum içinde çalışarak, inanın beş yıl içinde ilçemizin doğasını ve çevresini kirletmeden, mimari estetiğini bozmadan, bir marka şehir yapma hayaliyle yola çıktık. Sizlerden destek istiyoruz. Öyle bir destek verin ki Silivri bu sefer hem bana, hem sayın Binali Yıldırım'a görevini yapsın. Bizi buradan 1. Parti çıkarın. Bu da nasıl olur? Burada hanımefendilere çok büyük iş düşüyor. Çok çalışmanız lazım. Benimle beraber çalışmaya var mısınız? Her gün sokak sokak, köy köy birlikte geziyoruz. Gençlere de ayrı bir paragraf açmak lazım. Sağ olun var olun gençler. Kasaba'ya çok teşekkür ediyorum. Bizim çocuklardan, gençlerden başka derdimiz yok, olmayacak. Sanat, sporla uğraşmaları, iş aş bulmaları, hayata hazırlanabilecekleri endişesiyle bakıyorsunuz. Sizin çocuklarınız belediyemize emanet olacak. Biz onlarla dertleneceğiz. Geleceğin Silivri'sini inşa edecek gençlerimizi layıkıyla yetiştireceğiz.

Şeffaf, her kuruşta her Silivrilinin hakkının olduğunu bilerek çarçur edilmeyeceği, kimsenin ötekileştirilmeyeceği, kimseye peşkeş çekilmeyeceği, tasarruf edileceği, ama her şeyi insana göre dizayn edilmiş bir belediyecilik anlayışıyla, ekibimle beraber sizleri kucaklamaya geliyoruz. Sizlere elimi uzatıyorum, elimi tutmanızı istiyorum, havada kalmasın. Beraber olalım, Silivri olalım.”

Yazıcı Ailesi'nin düzenlediği programın açılışı klasik müzikle gerçekleştirdi, folklor gösterisi ile renklendi, akın akın gelen insanların coşkusuyla dikkat çekti.

Sevginar SALİ

 

  1. ali ali

    silivrimize zerzavat kuyruğu ne zaman gelecek varlık kuyruğunu bekler olduk

YORUM YAP