Kaynarca Selimpaşa’da iftar yaptı

Kaynarca Selimpaşa’da iftar yaptı

23.06.2016 10:52:11

Bölgemiz Milletvekili Tülay Kaynarca, İstanbul Büyükşehir Belediyesinin Ramazan programları dâhilinde Selimpaşa Mahallesinde vermiş olduğu iftar yemeğinde vatandaşlarla birlikte oruç açtı.

İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca, Büyükşehir Belediyesi tarafından Selimpaşa Mahallesinde verilen iftar yemeğinin konuğu oldu. AK Parti İlçe Başkanlığının ev sahipliğinde gerçekleştirilen iftar programına genci yaşlısı, kadını erkeği ve çocuğu binlerce mahalle sakini iştirak etti. Kaynarca, AK Parti İlçe Başkanı Rıfat Kutlu, yönetim kurulu üyeleri ve AK Partili Belediye Meclis Üyeleri ile iftar masalarını tek tek gezerek vatandaşların Ramazan ayını tebrik etti. “Kardeşlik soframıza hoş geldiniz. Soframızı onurlandırdığınız için her birinize ayrı ayrı şükranlarımızı sunuyoruz” diyen parti mensupları, misafirlerin yaklaşmakta olan Ramazan Bayramını da kutladı.

KUTLU'DAN KARDEŞLİK BAĞI KURULMA TEMENNİSİ
İlçe Başkanı Rıfat Kutlu, Selimpaşalılara ithafen yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik mesajları verdi. İftar sofralarındaki kardeşlik ve paylaşma duygusunun ülkemizin her bölgesine sirayet etmesi temennisinde bulundu.


Yapılan konuşmaların ardından hep birlikte edilen dua ile iftar programı son buldu.


Hazal BAŞARAN

YORUM YAP