İBB’den 5 bin kişilik iftar

İBB’den 5 bin kişilik iftar

23.06.2016 10:51:29

İstanbul Büyükşehir Belediyesinin ilçemizde gerçekleştirdiği açık hava iftar programı, Yeni Mahalle'deki  Kiptaş-2 Konutlarıyla devam etti.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen mahalle iftarları, binlerce vatandaşı aynı sofrada buluşturmaya devam ediyor. Ramazan kültürünün son yıllardaki vazgeçilmez geleneği olan sokak iftarları, Kiptaş-2 bölgesiyle sürdürüldü. İstanbul Milletvekili Nureddin Nebati, AK Parti İlçe Başkanı Rıfat Kutlu, Gençlik Kolları Başkanı Orhan Koç, belediye meclis üyeleri, ilçe yöneticileri 5 bin kişinin katıldığı sokak iftarında mahalle halkıyla bir araya geldi.
Teşkilat mensupları masaları tek tek dolaşarak vatandaşların Ramazan-ı Şerifini tebrik etti. Devlet sıcaklığını hissettirme gayesi gözlerden kaçmayan bölgemiz milletvekili Nebati ile İlçe Başkanı Kutlu çocuk ve yaşlılara yakın ilgi gösterdi.

KUTLU: RABBİM SEVDİKLERİMİZLE BİRLİKTE BAYRAMA ERİŞMEYİ NASİP EYLESİN
Okunan ezanın ardından binlerce Silivrili, ülkemizin ve milletimizin huzurunun tesisi için edilen dualarla oruçlarını açtı. İlçe Başkanı Rıfat Kutlu, “Bu akşam bu iftar sofralarında olduğu gibi bundan sonra da beraberliğimizin daim olması için dua edelim. Önce Kadir Gecemize sonrasında da Ramazan Bayramına sevdiklerimizle birlikte kavuşmayı Rabbim bizlere nasip etsin" temennisinde bulundu. “Milletçe, birlik, beraberlik, kardeşlik duyguları içerisinde birbirimize hoşgörü ile yaklaşmalı, saygı ve sevgi ölçülerini elimizden bırakmadan kenetlenmeliyiz” diyerek iftar sofrasına icabet eden bütün vatandaşların Ramazan ayını içten duygularıyla kutladı.

NEBATİ'DEN BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU
İlçe Başkanından sonra söz alan Milletvekili Nureddin Nebati de konuşmasında milletimizin birliği, dirliği, ülkemizin bekası, devletimizin kudretinin daim olması dileklerini iletti.


Hazal BAŞARAN

YORUM YAP