Karakaş: Türkiye’mize hayırlı olsun

Karakaş: Türkiye’mize hayırlı olsun

20.12.2019 10:44:21

Gelecek Partisi kurucular kurulu Ankara toplantısında Ahmet Davutoğlu'nu Genel Başkanlığa seçerken, yönetim, etik ve disiplin kurullarını da belirlediler. Toplantıya katılan Metin Karakaş, yeni siyasi adresinden ilk paylaşımında bulunarak, “Türkiye'mize ve demokrasimize hayırlısı olsun” dedi.

19 Aralık 2019 tarihinde Ankara'da toplanan Gelecek Partisi Kurucular Kurulu genel başkan, yönetim kurulu, etik kurulu, disiplin kurulu üyeleri seçtiler. Ahmet Davutoğlu toplantıya katılan 132 üyenin tamamının oyunu alarak Gelecek Partisi Genel Başkanı seçildi.

KARAKAŞ: GELECEK PARTİSİ OLARAK TOPLANTIMIZI YAPTIK

AK Parti'den istifa ederek Gelecek Partisi saflarına katılan Metin Karakaş, Kurucular Kurulu toplantısına ilişkin şu paylaşımda bulundu: “Gelecek Partisi olarak toplantımızı yaptık. Yönetim kadrolarını oluşturduk. Türkiye Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal'in manevi huzuruna çıkarak çelenk sunma merasimini gerçekleştirdik. Türkiye'mize ve demokrasimize hayırlısı olsun.”

SİLİVRİ'DE TEŞKİLATLANMA OLACAK MI?

Partinin kuruluşundan sonra Silivri İlçe Başkanlığına getirilecek isim merak edilirken, ilk etapta ilçemizde böyle bir teşkilatlanma niyeti ile beklentiye girilmemesi gerektiğinin Karakaş tarafından ifade edildiği konuşuluyor.

Sevginar SALİ

  1. ali ali

    geçmişinizde ne gördük ki geleceğinizde ümitimiz olsun

YORUM YAP