KAGİD: Sorumluluğumuzu yerine getireceğiz

KAGİD: Sorumluluğumuzu yerine getireceğiz

25.06.2019 11:11:59

Silivri Kadın Girişimciler Derneği, Ekrem İmamoğlu'nun İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmesini tebrik ederek, sorumluluklarını yerine getirme sözünü paylaştılar.

Silivri Kadın Girişimciler Derneği Yönetim Kurulu İstanbul seçimi ile alakalı görüşlerini kamuoyuyla paylaştı.

“İMAMOĞLU'NU TEBRİK EDİYORUZ”

KAGİD'in konuya ilişkin basın açıklaması aynen şu şekilde:  “Yüksek katılımla ve üzücü bir olay yaşanmadan tamamlanan 23.06.2019 seçim sonuçlarının tüm İstanbullular için hayırlı olmasını diliyoruz. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu'nu tebrik ediyor;  iş dünyasındaki kadın gücü olarak, önümüzdeki dönemi genelde milletimiz, özelde ise ekonomimiz ve buna bağlı tüm girişimciler için çok önemli görüyoruz.

“SORUMLULUĞUMUZU YERİNE GETİRECEĞİMİZİN SÖZÜNÜ VERİYORUZ”

Kadını sosyal ve ekonomik açıdan yücelten bir belediyecilik anlayışı benimseneceğine inanıyor;  kadın istihdamı ve kadın girişimciliği hususunda çözüm odaklı tüm projelerde “iş dünyasının gizli gücü;  kadınlar”  olarak üzerimize düşen tüm sorumluluğu yerine getireceğimizin sözünü veriyoruz.

“HEDEFİMİZ; DEMOKRATİK STANDARTLARI DAHA DA YÜKSEK BİR TÜRKİYE İÇİN, ÇALIŞMAK”

Bu günden sonraki hedefimiz; sosyal, siyasal, ekonomik ve demokratik standartları daha da yüksek bir Türkiye için, hep birlikte çalışmaktır.”

Sevginar SALİ

 

YORUM YAP