İYİ Parti, gazetecilerle buluştu...

İYİ Parti, gazetecilerle buluştu...

15.01.2019 11:09:45

İYİ Parti Silivri İlçe Başkanlığı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Nilüfer Cafe'de basın mensuplarına kahvaltı verdi.

İYİ Parti Silivri İlçe Başkanı Ozan Ersaraç, İYİ Parti Silivri Belediye Başkan Aday Adayı Erdinç Tabak, İYİ Parti Silivri Belediye Meclis Üyesi Aday Adayları Dündar Konuk, Mert Sapmaz, Buse Ersaraç ve Ümit Seçkin ile Basın Yayın ve Medyadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Orhan Yamaç, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle bölgemizde hizmet veren basın emekçileriyle kahvaltıda bir araya gelerek gündemi değerlendirdi. 12 Ocak Cumartesi günü kaydedilen programda gazetecilerin gününü kutlayarak görevlerinde başarı dileyen İlçe Başkanı Ozan Ersaraç, yaptığı açıklamada basın mensuplarının kamuoyunu aydınlatmak ve bilgilendirmek için meşakkatli ve zor bir görevi ifa ettiklerini söyledi.

ERSARAÇ: BİZ HER DURUMA HAZIRLIKLIYIZ
Soru cevap şeklinde devam eden programda Millet İttifakı adayının Silivri'de İYİ Parti'den olacağı yönündeki söylentilere cevap veren İlçe Başkanı Ozan Ersaraç, “CHP ve İYİ Parti Genel Merkezlerinin İstanbul'un ilçeleri üzerinde görüşmeleri devam ediyor. Biz de tabi devamlı irtibattayız. Genel Başkanımız Meral hanım burası kendi bölgesi olduğu için Silivri üzerinde ısrarcı. Son sözü Genel Merkezler söyleyecek. Biz her duruma hazırlıklıyız. Burada tek başımıza aday çıkartırsak çok büyük bir fark atacağımızı düşünüyoruz. Hem CHP hem biz ayrı ayrı da aday çıkartabiliriz. O duruma ilişkin de çalışmamız var. Partimiz CHP'nin adayını destekleme kararı alırsa da yine dört dörtlük kendi adayımız olarak CHP'nin adayının arkasında yürüyeceğiz. Ama bizim ilçe yönetimi olarak buradaki talebimiz İYİ Parti adayının çıkmasından yana. İbre de biraz o yönde gibi. Bize söylenene göre bu hafta içerisinde bu işler netleşecek.” şeklinde konuştu.

Program toplu hatıra fotoğrafı çekildikten sonra son buldu.

Hazal BAŞARAN

YORUM YAP