Sevginar Sali

İyi bayramlar Silivri...


Bir bayram heyecanını daha yaşayacağız. Birlik ve beraberlik söylemleri arasında, herkes yine hayat gayesi ve mücadelesini sürdürecek. Pek çoğu için tatil, çalışanlar için mutlaka ayrı güzellikte bir zaman dilimi diye düşünelim. Siyasetçiler için seçim öncesi olduğundan daha da yorucu bir süreç.
Hayatın tadına vardığımız, yaşamamızdaki değerli her şeyin fakında olmamız gerektiğini her daim anımsayalım… Kırgınlıklar, kızgınlıklar ve bize yük bindiren tüm olumsuzluklardan bayramda kurtulmuş olarak, sonrasında yaşama dört koldan sarılmak dileğiyle…
İyi bayramlar Silivri…


AK PARTİ’DE BAYRAMLAŞMA ÇARŞAMBA GÜNÜ
AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı’nda Kurban Bayramı bayramlaşma töreni 16.10.2013 (Bayramın 2. Günü) saat 12.00-14.00 arası konferans salonunda yapılacaktır. Bölge Milletvekilleri ve İl Yönetim Kurulu üyelerinin de partideki bayramlaşma törenine iştirak edeceği açıklandı.

CHP’LİLER DE BAYRAMLAŞACAK
CHP’de de partililer Bayramın ikinci günü, Çarşamba 12.00-14.00 saatleri arasında ilçe merkezinde bir araya gelecek.

BAŞSAĞLIĞI
Refik-Ufuk-Selçuk Bek'in amcası Hacı İbrahim Ethem Bek vefat etti. Merhuma Allah’tan Rahmet ailesi ve yakınlarına başsağlığı diliyorum.

YARATICI SENSİN
Evren bir aynadır. Sev, tadını çıkar, kutla, o zaman cenneti yaratıyor olacaksın; çünkü sen her ne olursan ol, mutluysan, keyifliysen, mutluluğunu ve keyfini paylaşırsın. Ancak olduğun şeyi paylaşabilirsin ve paylaştığında, o sana geri döner. Kural budur... Yaşam ona fırlattığın her şeyi yansıtır ve taklit eder: Geri döner; bin katı olarak geri döner. Gülümse; bütün varoluş sana gülümser.
Bağır ve kötü davran; bütün varoluş sana bağırır ve kötü davranır.
Esas neden sensin; bütün süreci sen yaratırsın.
*Osho*

YORUM YAP