İstanbul Tabip Odası acı haberi duyurdu

İstanbul Tabip Odası acı haberi duyurdu

23.08.2021 11:54:37

Silivri Devlet Hastanesi'nde de görev yapmış olan Dr. Rıdvan Üney, hayatını kaybetti. İstanbul Tabip Odası Yönetimi başsağlığı mesajını paylaştı.

İstanbul Tabip Odası, Silivri Devlet Hastanesi'nde de görev yapmış olan Dr. Rıdvan Üney'in hayatını kaybettiğini duyurdu. Oda tarafından paylaşılan başsağlığı mesajında; "Cerrahpaşa Tıp Fakültesi 1994 yılı mezunlarından, Ruh ve Sinir Hastalıkları Uzmanı, Nişantaşı Üniversitesi Tıp Fakültesi öğretim üyesi ve muayenehane hekimi olan üyemiz Dr. Rıdvan Üney'i kaybetmenin büyük üzüntüsü içindeyiz.

Değerli meslektaşımızın başta ailesi olmak üzere yakınlarının derin acısını paylaşıyor, hekim camiasına başsağlığı diliyoruz.” ifadelerine yer verildi.

BOZÇALI ÜZÜNTÜSÜNÜ DİLE GETİRDİ

İstanbul Tabip Odası Silivri Temsilcisi Fethi Bozçalı, “Rıdvan arkadaşımızın yaşamını yitirmesi hepimizi derinden üzdü. Silivri Devlet Hastanesi'nde de birlikte çalıştığımız Rıdvan arkadaşımız hem çok iyi bir insan, iyi bir hekim, insana topluma duyarlı biriydi. Işıklar içinde uyusun. Tüm arkadaşlara ve ailesine sabır diliyorum. Unutmayacağız.” sözleriyle üzüntüsünü paylaştı.

YORUM YAP