“Işıklar, rahatsızlık değil kıvanç duysun!”

“Işıklar, rahatsızlık değil kıvanç duysun!”

30.04.2019 15:27:41

Silivri'nin geçmiş ve yeni belediye yönetimleri arasında çıkan T C tartışmasına Ülkücü'ler de dahil oldu.

Silivri Belediyesi tarafından gerçekleştirilen, “Belediyemizde yapılan düzenleme çalışmaları kapsamında bina ve muhtelif yerlerdeki tabelalara T C ibaresi eklendi” açıklamasının medya yansımaları üzerine geçmiş dönem Belediye Başkanı Özcan Işıklar'dan tepki geldi.
Işıklar'ın tepkisi ve olay hakkında Ülkü Ocakları Başkanı Özgür Bedel de bir paylaşımda bulundu. Bedel'in paylaşımı aynen şu şekilde: “Sayın Işıklar yapmış olduğu basın açıklamasında “Ana bina girişinde bulunan TC ibaresi daha önceden girişte bulunan bir fiziki düzenleme sonrası çıkmıştı. Yerine hemen takılması mı gerekiyordu; evet. O dönem gözümüzden kaçmış olabilir” diye bizzat kendisi açıklama yapmıştır.
Gözden kaçmış olan belediye içerisinde herhangi bir durum değil aksine bu ülkenin milli bir ibaresi olan çok önemli bir levhadır. Ve bunu da yetkilendirildiğinde ilk iş olarak bilinç ve görev sorumluluğu ile birlikte Volkan Yılmaz başkanımız yerine koymuştur.
Olan bir levhayı kaldırıp tekrar taktırmak ifadesi gülünç bir durumdur ki daha öncesinde ‘olmadığını', ‘gözden kaçtığını' da kendisi belirtmiş olmasına rağmen rahatsızlık duyup açıklama yapmaktadır.
Eğer kendisi de Volkan Yılmaz Başkan gibi vatanının milli iradelerine bağlı bir birey ise bundan rahatsızlık değil ancak kıvanç duymalıdır.”
Haber
Merkezi

YORUM YAP