İl Milli Eğitim Şube Müdürü Kaya Silivri’deydi

İl Milli Eğitim Şube Müdürü Kaya Silivri’deydi

9.09.2019 14:31:24

İstanbul İl Milli Eğitim Şube Müdürü Yılmaz Kaya, 2019-2020 eğitim-öğretim yılı Uyum Haftası kapsamında ilçemiz okullarına ziyaretlerde bulundu.

Bu yıl iki günlük olarak planlanan 2019-2020 eğitim-öğretim yılı Okula Uyum Programı dün başladı. Okul öncesi, ilkokul 1. ve 5. sınıfa başlayacak olan öğrencilere yönelik programı 5 ve 6 Eylül 2019 tarihlerinde uygulanacağı öğrenildi.
Milli Eğitim Bakanlığı tarafından belirlenen esaslar çerçevesinde gerçekleştirilecek çalışmalarda program ve etkinlik örneklerinin incelenerek öğrencilerin bireysel farklılıkları, okul ve çevrenin imkân ve şartları ile öğretmenlerin yöntem ve teknikleri doğrultusunda uyum çalışmalarının gerçekleştirileceği duyuruldu.

İl MİLLİ EĞİTİM ŞUBE MÜDÜRÜ KAYA'DAN SİLİVRİ ZİYARETİ
Okula Uyum Programı'nın ilk gününde Piri Mehmet Paşa İlkokulu'nu ziyaret eden İstanbul İl Milli Eğitim Şube Müdürü Yılmaz Kaya ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Can Cihangir Turan, Okul Müdürü Harun Kazancı tarafından karşılandı. Kazancı, müdürlerini öğretmenleriyle buluşturdu. İl Milli Eğitim Şube Müdürü Yılmaz Kaya, öğretmenlerin yeni öğretim yıllarını tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi.
Kaya, daha sonra ilkokul 1. sınıf öğrencilerinin ilk günkü heyecanını paylaştı, kendilerine ve öğretmen- lerine başarı dileklerini iletti.
İl Milli Eğitim Şube Müdürü Yılmaz Kaya, Piri Mehmet Paşa İlkokulu'ndan sonra Şehit Olcay Özcan İlk ve Ortaokulu'nu ziyarette bulundu.
Kaya, 2019-2020 öğretim yılı Uyum Haftası etkinlikleri çerçevesinde Namık Kemal İlkokulu, Selimpaşa İlkokulu, Necip Sarıbekir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde öğretmen kurul toplantılarına da katıldı. Kaya, okullardaki iyileştirme çalışmalarını yerinde gördü, okul yönetici ve öğretmelerle görüş alışverişinde bulundu.

Renginar SALİ

YORUM YAP