İETT, Kavaklı ve Ortaköy’de

İETT, Kavaklı ve Ortaköy’de

5.10.2018 15:20:11

Kavaklı, Ortaköy İETT otobüs seferleri dün itibariyle başladı.

Hat açılışına AK Parti İlçe Yöneticileri, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, meclis üyeleri ile birlikte katılan AK Parti İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, “Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatı. Silivri'de hizmet üreten tek kuruluş AK Parti” dedi.

İETT'nin Kavaklı-Ortaköy hat seferleri açılışına kurmayları ve İETT Bölge Hareket Amiri Necip Çiçek'le gerçekleştiren AK Parti İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, sunulan toplu ulaşım hizmetinin bölge sakinlerine hayırlı uğurlu olmasını temenni etti. Açılış programında Kavalı Muhtarları da hazır bulunarak, sunulan hizmet imkanı için teşekkür ettiler.

AK Parti İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, İETT'nin Kavaklı-Ortaköy hizmet hattı açılışında Silivri'ye hizmet aşkıyla kıvranan bir teşkilat olduklarını belirterek, yerel iktidarı boş laflar ve halkı oyalamakla itham etti.

BOZOĞLU: BİRİLERİNİN HAYALLERİNİN DAHİ ULAŞAMAYACAĞI HİZMETLERİ BİZ GERÇEKLEŞTİRİYORUZ

Bozoğlu, açılışta şöyle konuştu: “Silivri'de hizmet ile alakalı tek parti AK Parti'dir. Halk da bunu artık çok iyi biliyor, net şekilde görüyor. Birilerinin hayallerinin dahi ulaşamayacağı hizmetleri biz gerçekleştiriyoruz. İlçe yönetimi, Kadın ve Gençlik Kollarımız, İBB'nin desteğiyle halkımızın hizmet beklentilerini yakından takip ediyor ve hayata geçiriyor. Vatandaşımız biliyor ki AK Parti teşkilatının verdiği sözler yerine getiriliyor. Halk hizmetlerin AK Parti ile geleceğinin farkında.

“SİLİVRİ BELEDİYESİ DE SADECE BOŞ VAAT VE LAKIRDI ÜRETİYOR”

Silivri Belediyesi de sadece boş vaat ve lakırdı üretiyor. AK Parti'nin muhalefetteyken yaptıkları, iktidar şansı yakaladığında yapacaklarının teminatı. Hatta şundan emin olun çok daha iyisini yapacağız. Boş lafla peynir gemisi yürütmenin derdinde değiliz. Hizmet için iktidara talibiz ve üstlendiğimiz görevi layığıyla yerine getireceğiz. Halkımız lütfen iyice baksın; kim ne söyledi, kim ne hizmet yaptı. Silivri için çok önemli bir sürece girdik. AK Parti'nin hizmet aşkı ile Silivri halkının beklentilerini gerçekleştirmek üzere göreve hazırız.”

YORUM YAP